Категория
Українська література, опубликовано 09.02.2019 21:10

Цитатна характеристика карпа і лавріна кайдашева сімя

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Лаврін-молодий син у сім'ї кайдашів.у нього приваблива зовнішність: "лаврінове молоде довгисте лице було рум'яне,веселі, сині,як небо очі світилися привітно й ласково.  карпо-кремезний,ніби сердитий,схожий на батька.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Дана книга розповідає про хлопця по імені Чарлі, який виграв білет на екскурсію до шоколадної фабрики. Він туди потрапив, там були і інші діти, які були досить невихованими. Директор фабрики проводив екскурсію і застерігав, щоб були обережними, але діти були розпащеними і не слухалися його. З ними траплялось багато різних чудернацьких пригод. Однак в кінці директор подарував Чарлі шоколадну фабрику, і на цьому все закінчилось. Книга дуже цікава та смішна.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Колядування,шанобливе ставлення до старших , милосердне ставлення до знедолених , побожне ставлення до землі , прагнення до навчання.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ну,як чому?Тому що, є поговорка "Зробив діло гуляй сміло".В школе чаще всего треба доробляти, вправу або виступ перед класом.Тому якщо людина,доросла людина виріщила зробити карьеру і недовіла до кінця в неі більше нема зрісту карьери.Тому щоб щогось добитися треба якщоб почати доробляти всі справи


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Цитатна характеристика карпа і лавріна кайдашева сімя... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube