Категория
Українська література, опубликовано 10.03.2019 10:30

Цитатний план до головного героя по дорозі у казку о.олесь

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
  вот,если подходит. мы это на уроке писали. цитатний план до характеристики: 1. «куди йому питать ведмедя? він борсука злякався вчора». 2. «я не боюсь небес! мої відкриті груди». 3. «так, так… боротись я не вмію, і не дало життя мені у руки зброї. я слабкий». 4. «коли б на землю він дивився, то може б і знайшов, а то він дивиться угору. збирається усе літати». 5. «о, коли б міг я іскрами вогняних слів своїх цей ліс проклятий запалити і вам одкрити небо». 6. «він демон. він пророк». 7. «де жертви, там і перемога». 8. «згоріть — в житті — єдине щастя». 9. «ви чуєте, як у його голос дрижить? ви бачите, як жахливо у його бігають очі… він не знає. йому здається». 10. «ранок! ти засвітив його і сам безсило погасаєш! »
Ответ
Ответ оставил: Гость
Парасолька
Гарна,різнокольорова
Захищає,не промокає,сохне
Завжди оберігає від дощу
Зонтик
Ответ
Ответ оставил: Гость
13 лет Тарас Григорьевич Шевченко написал 249 стихов из них 8 поэм и 1 комедию. Стихи писателя можно прочесть в его собрании «Кобзарь»
Ответ
Ответ оставил: Гость
Відповідь В) Лірики.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Цитатний план до головного героя по дорозі у казку о.олесь... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube