Категория
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01

Твір-роздум на тему "Народні пісні - дума народу, блаженне поле, заквітчане людськими надіями, чистими поривами до щастя"

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1) 2  тонны  8  центнеров = 2800  килограмм 2) 10  метров 1  дециметр = 1010  сантиметров 3) 2  часа  10  минут = 130  минут 4) 5  метров 40  сантиметров = 540  сантиметров
Ответ
Ответ оставил: Гость

твір на тему: народна пісня — душа народу

кожний народ дуже відрізняється один від одного своєю мовою, своєю культурою, способом життя та ще багато чим. але у одному вони єдині. у кожної країни є своя пісня, щира та яскрава, а головне – дуже рідна для свого народу.

кожен народ втілює в пісні свої мрії та бажання, красу та барви рідного краю. оспівує в ній свій народ, сою історію. красу будь-якої народної пісні важко висловити. її треба тільки почути.

адже у кожну пісню народ вкладає найдорожче та найцінніше що у нього є – свою душу та своє слово.

прослухавши народні пісні можна зробити висновки про людей, які живуть в тій чи іншій країні. в цих піснях використовують не лише гарні слова, які здатні захоплювати, але й увесь сенс життя свого народу.

більш того, багато країн дуже співучі, слухаючи народні пісні яких, захоплює не лише дух, але слух кожної людини.

навіть у віршах найвідоміших поетів не вистачає тієї краси, яка присутня у пісні. не одна пісня сучасності не може порівнятися з народною піснею. адже колись, у далеку давнину, люди гуртувалися у великі колективи і складали вірші, на які згодом клали музику і в результаті отримували справжній шедевр, який визнають насьогодні.

завдяки пісні можна висловити свої найщиріші почуття, своє бачення і свої прагнення. народна пісня показує наскільки люди люблять свою країну і на що готові заради її благополуччя та процвітання.

пісня – є колискою кожного народу. вона здатна сцілювати й надавати надхнення та наснаги. вона дозволяє відчути впевненості у завтрошньому дні.

у роки, коли відбувалися страшні війни, люди йшли з піснею у бій і з піснею поверталися з нього.

в народній пісні люди переживають свої найбільші страхи, найщиріші почуття, найбільшу любов до свого рідного краю та до людей, які живуть разом з ними у найріднішій та найсвітлішій країні.

народна пісня і справді є душею кожного народу. вона загартовує і наділяє силою кожного мешканця своєї країни.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Можу дати відповідь на "то не любов, що присяги боїться"
мається на увазі, що любов повинна бути щира, від усього серця, а не, як кажуть "на один раз", і, якщо наприклад, ви захочете вийти заміж, але хтось із пари не хоче - "присяги боїться", то вже не буде справжня любов.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Скільки кроків зробить горобець за сім років? (Ніскільки, бо горобець не ходить, а стрибає)
2. Що в хаті взимку замерзає, а надворі ні? (Вікно)
3. З небесної діжкиКрижані горішкиНа землю упали,Шкоди нам завдали.(Град)
4. Ніде не купиш,На вагах не зважиш,Сам здобуваєш,У комору складаєш.(Знання)
5. До дітей на кожне святоПросять в гості завітати,Бо солодкий і смачний.Здогадались, хто такий?(Торт)

Я пытался =D
Ответ
Ответ оставил: Гость
Він дуже поспівчував їм і віддав половину свого насіння яке він вкрав у своеї мами. Він відмовився від можливості почитати книгу яку давно шукав. Такий вчинок міг зробити тільки справжній парубок.
Сьогоденні люди навіть не подивляться у сторону жебраків, ніхто не відмовився б купити собі велик або телефон ніж допомогти страждаючим.
Жебраку допоможе тільки такий самий жебрак.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Твір-роздум на тему "Народні пісні - дума народу, блаженне поле, заквітчане людськими надіями, чистими поривами до щастя"... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube