Категория
Українська література, опубликовано 15.04.2019 04:20

Твір-мініатюра "кому правди не треба, тому честь не потрібна."

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

честь і чесність – це співзвучні слова, але при цьому вони означають різне. проте кожен з нас напевно розуміє, що обидва цих слова мають позитивний зміст. добре бути чесним, а виявляти честь – правильно. і нехай сучасний світ дещо відрізняється від минулих днів і вважається більш жорстким і прагматичним, високі людські якості, по-моєму, ще в моді. а тому – і честь, і чесність потрібні і важливі. втім, в даному випадку просто думати недостатньо. потрібно аргументувати свої думки, чим я і займуся далі за текстом.

чесність – це вміння говорити правду і утримуватися від брехні. ми повинні розуміти, що правда – це дещо абстрактне поняття. іноді, щоб збрехати, зовсім необов’язково сказати щось вголос. наприклад, якщо ви знаєте щось важливе, але не повідомите людей, для яких це теж важливо, вас можуть звинуватити у брехні. саме тому чесність невидимою ниткою пов’язана з ще одною благородною якістю – зі сміливістю. боягуз просто не наважиться бути чесним. а ось смілива людина завжди з легкістю говорить правду. вона не боїться критики. чесність потрібна сьогодні тому, що вона будує довіру між людьми. ніхто з нас не може переконатися у всіх фактах особисто. набагато простіше обмінюватися один з одним інформацією і довіряти один одному. завдяки чесності і довірі життя стає більш динамічним, а люди встигають зробити більше. у цілому завдяки чесності ефективність людського життя підвищується.

якщо зміст слова «чесність» розуміють практично всі люди, то з честю ситуація складніша. різні люди у категорію честі відмінні поняття. якщо зібрати це все докупи, то вийде, що чесність – це поєднання таких позитивних якостей, як почуття справедливості, вірність, благородство, правдивість. всі названі поняття мають безумовне позитивне забарвленням. хочете похвалити людину? назвіть її справедливою, вірною, благородною і правдивою. їй напевно сподобається. саме тому, я думаю, і сама категорія честі потрібна в сучасному світі. на жаль, люди далеко не завжди сприймають прояви честі правильно. наприклад, вас можуть неправильно зрозуміти, якщо ви проявите свою честь просто так, безкорисно. вся справа в тому, що в сучасному світі потрібно платити практично за все. але особисто я вважаю, що честь можна проявляти завжди. це виглядає красиво за будь-яких обставин.

і честь, і чесність потрібні. вони були потрібні у всі часи, сучасність – не виняток. так, матеріальне сьогодні цінується вище духовного, а плоть узяла гору над розумом. але чесність і честь залишаються актуальними. і якщо ви будете проявляти ці якості щиро й непідробно, люди це точно оцінять.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Він був добрий,помагав по господарстві

Ответ
Ответ оставил: Гость
Наталка-народний ідеал української жінки.Основні риси характеру: чесність і сердечна чистота,рішучість і винахідливість, кмітливість,любов і повага до матері,вихованість і чесність.
Ответ
Ответ оставил: Гость

пусть первый маляр за 1 час красит х м² второй - у м² в частогда первый покрасит стену площадью 50м² за 50/х часов, а второй стену 90 м² за 90/у часов. по условию за 1 час они покрасят х+у=40 м²и первый покрасит 50 м² на 4 часа быстрее, чем второй-90 м² составим систему уравнений: |х+у=40|90/у-50/х=4из первого уравенияу=40-х подставим это значение во второе уравнение: 90/(40-х) -50/х=4  умножим на х(40-х)  обе части уравнения, чтобы избавиться от дробей.90х -50(40-х)=4 х(40-х)90х -2000+50х=160х - 4х²4х²+90х -2000+50х-160х=04х²-20х -2000=0

разделим обе части на 4, чтобы облегчить вычисление: х²-5х -500=0d = b² - 4ac = 2025√d = 45х₁=25х₂= -20 ( не подходит)х=25 м²/ч производительность первого маляра.  100: 25= 4 часа. отвтет: за 4 часа первый маляр, работая один,  сможет покрасить 100 м² стены


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Твір-мініатюра "кому правди не треба, тому честь не потрібна."... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube