Категория
Українська література, опубликовано 01.02.2019 18:40

Твір-мініатюра на тему "шлях і призначення людини, стверджує іван багряний, - не відчай і абсурд, пасивність і покірливість напасникам україни, а щастя й активність, боротьба за свободу"

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
X*3/7=21 x=21: 3/7 x=21*7/3 x=49
Ответ
Ответ оставил: Гость
Берешь 21, делишь на 3, умножаешь на 7 получаешь 49 проверяем: 49 делить на 7 будет 7, 7 умножить на 3 будет 21
Ответ
Ответ оставил: Гость

вже стільки століть народ україни бореться за свою незалежність ! і ось зараз в нас з"явився реальний шанс доказати собі та іншим країнам, що ми вільна та шляхетна нація, що має свою історію та свій шлях . невже ж ми скоримся єкономічній кризі та зрадимо загиблих у боях пращурів ? !   чи можна вважати себе гідною людиною, яка , опустивши руки, з покорою дивится , як її країна занепадає ?

я вважаю, що кожна людина повинна реалізувати свій талант не тільки заради своєї користі, але й для процвітання всієї країни. кожен з нас повинен чесно працювати й жити, іншим, щоб наші діти жили вже у великій україні, яку   буде знати весь світ. 

  чи може бути людина щаслива, коли не знає в якій країні живе ? що таке україна? це не тільки лани й ліси, які ми теж повинні відродити, але й наша мова, забута своїми дітьми, наша історія, неоднозначна та переврана , це люди, які соромляться своєї держави чи хотять виїхати за кордон. 

  наше місце тут, на власній батьківщині. хай не всі разом, хай почнуть патріоти вчити молодих і дітей поважати й любити свою вітчизну.   це наш шлях ! кожен може розпочати свою боротьбу за свободу й велич україни ! лише тоді наші діти будуть народжуватися у великій державі й рости повноцінними та щасливими. розпочнімо !

 

 

 

 

 

 

 

Ответ
Ответ оставил: Гость
Тема : змалювання життя українського суспільства різних верст населення
Ідея: висміювання українських панів і чиновників
Ответ
Ответ оставил: Гость
1.Ким є Михайлик? (Він є бідним сільським хлопцем). 2. Чи мав головний герой взуття на початку твору? (Ні). 3. Як звали батьків Михайла? (Батько - Панас Дем`янович, мати - Ганна Іванівна). 4. Що найбільше любив Михайло? (Читати книги). 5. Яка незвичайий птах мешкав у дворі Михайлового будинку? (Качка). 6. Навіщо Михайлові гарбузові семена? (Він хотів обміняти їх на книгу). 7 Звідки у Михайлика з`явилося взуття? (Взуття купив йому батько). 8. Чи потрапив Михайлик до театру? (Так). 9.Хто впустив Михайла до театру? (Дядько Себастіян). 10. Чи вмів головний герой множити числа? (Ні). 11. Хто водив до школи Михайлика, доки в нього не з`явилося взуття (Батько). 12.Як звали дідуся Михайлика? (Дем`ян). 
Ответ
Ответ оставил: Гость

155,1: (2,75x-5,5)-1,5=5,55

155,1: (2,75x-5,5)=5,55+1,5

2,75х-5,5=155,1: 7,05

2,75х=22+5,5

х=27,5: 2,75

х=10


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Твір-мініатюра на тему "шлях і призначення людини, стверджує іван багряний, - не відчай і абсурд, пасивність і покірливість напасникам україни, а щастя й активність, боротьба за свободу"... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube