Категория
Українська література, опубликовано 16.03.2019 05:20

Твір на тему моє ставлення до князя ігоря героя поеми слово про похід ігоря

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
  нещодавно я прочитала "слово про похід ігорів".   "слово про похід ігорів" -це перлина давньоруського ліро-епосу.   недарма пю мовчан казав: "я йду до "слова" як дороги,до моря, до рідної річки, чи степу, чую рокотання струн,стукін копит, стогін зраненої землі,хлюпотання хвиль, ревнище худобю я все чую внутрішнім слухом,а й сфоїм внутрішнім зором, я бачу величні катини"  ігор був відважний, розумний, нерозсудливий, завзятий. іноді не зважав на знаки природи. він був наполеглевий. через свою необачність і  нерозсудливістть   потрапив у полон. я    не засуджую князя, але й не вихваляю. князь хотів як найкраще.прагнув кращого життя. він мав великий потенціал. йому були не страшні ні знаки природи, ні страшні половці. не кожна людина піде з князем в таку далеку дорогу захищаючи свою землю. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Недоланько непоганий хлопець але його характер непоганий він вперти=й але досягає своєї мети а недолать дуже добрий ось моє ставлення

Ответ
Ответ оставил: Гость
Василь бідний  селянський парубок, наречений Марусі,сирота , працює свитником у місті.Він розумний , гарний,працьовитий і релігійний.
Маруся головна героїня, донька Наума Дрота,висока , прямесенька, як стрілочка,чорнявенька,очиці ,як тернові ягідки,бро-воньки , як на шнурочку, личком червона , як панська рожа,що у саду цвіте.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Стійка, стримана, витривала, горда, мужня, терпляча


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Твір на тему моє ставлення до князя ігоря героя поеми слово про похід ігоря... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube