Категория
Українська література, опубликовано 01.02.2019 19:40

Твір не тему: мої враження від прочитаних творів нестайка

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

якось влітку мені було сумно.я не розуміла чим занятися.матуся дала мені книжку всеволода нестайко "незнайомка з країни сонячних зайчиків".

ця книжка мене вразила! як вона легко читається! а яка вона цікава! всі герої - лісові звіри.та, ви не повірете, схожі на учнів з мого класу.особливо вовчик вовченко!

я саме з таким вовчиком сиджу за однією партою! однак, мого сусіда звуть євген руденко.він такий, як і вовченко, непосидючий, постійно бешкетує.його сварить іноді сам директор!

за два дні я повністю прочитала книжку.суму мого як і не було! ця книжка підіймає настрій.а ще вона вчить як поводитися справжнім друзям у скрутних ситуаціях!

першого вересня всі пішли до школи.я пропонувала своїм друзям прочитатати її.всі з захопленням прочитали, а вчителька української запропонувала цілий урок присвячений "незнайомці з країни сонячних зайчиків"! ™•

 

 

 

 

 

 

 

 

Ответ
Ответ оставил: Гость
Гуси-це роки михайлика в творі є фраза "і гуси летять над моїм домом як мої роки"
Ответ
Ответ оставил: Гость
Не чипай лихо доки воно тихо
Ответ
Ответ оставил: Гость

мне кажется прысливья2,4,6,8,10 но не уверена.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Твір не тему: мої враження від прочитаних творів нестайка... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube