Категория
Українська література, опубликовано 15.04.2019 08:50

Твір-роздум на тему "роль християнського віровчення в духовному житті українського народу" іть

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

священною книгою християн, як відомо, є біблія. проте не завжди ця книга існувала в такому вигляді, як ми її знаємо зараз. створювалась вона протягом кількох століть різними людьми і складалася не завжди з одних і тих же текстів. деякі зі складових частин біблії церковники вважали неканонічними і вилучали їх як шкідливі для народу.

першу в україні спробу пояснити народові справжнє походження християнського святого письма зробив у 1905 р. іван франко, видавши книжку «сотворіння світу». прагнучи відкрити народові те, чого досягла історична наука, він писав: « до найглибших тайників науки мас вільний доступ кожний чоловік, у кого в серці горить чисте і святе бажання — пізнати правду, і в кого розум настільки вироблений, щоб зрозуміти й оцінити її».

найдавніші тексти, які євреї взяли до своєї біблії, були створені мирними хліборобами, правдивими й лагідними, закоханими в природу й музику - шумерами. коли кочові племена семітів завоювали їх, рабини почали переписувати шумерський епос та міфологію з їхніх глиняних клинописних табличок, створюючи таким чином своє святе письмо. на основі біографії видатних історичних осіб рабини створили вигадану постать пророка мойсея, який нібито був автором п'ятикнижжя, що увійшло до складу старого заповіту.

книги нового заповіту складалися в перші століття нашої ери послідовниками вчення ісуса христа. це були так звані євангелія. слово євангеліє первісно означало «винагорода за благу вість». пізніше стало означати саму «благу вість» про появу видатної особи. цим словом стали називати й книги, в яких викладений життєпис ісуса. а євангелістами називають авторів цих життєписів, яких у біблії нині чотири: матвій, марко, лука, іван. на початку нашої ери таких євангелій писалися сотні, і кожне з них мало свою версію про життя, муки і воскресіння сина божого. існувало безліч різних християнських сект. автор ii ст. цельс писав, що його сучасники християни не відчували докорів сумління, переписуючи й виправляючи євангелія по три — чотири рази, щоб заперечити різні звинувачення на свою адресу.

через віки пронесли українці завдяки святому письму віру в свого бога і в свій народ, в його життєву силу. це письмо зміцнювало надію на те, що вихід із неволі буде знайдено за умов дотримання наслідування божих заповідей, і стверджувало любов до усіх як запоруку світової гармонії. біблія також є невичерпним джерелом мудрості щодо покаяння, морального самовдосконалення і пізнання істини.

Ответ
Ответ оставил: Гость
1.найти значения суммы и разности чисел k и 19 сумма k+19 разность k-19 вместо k подставляем числа при k=20, k+ 19= 20+ 19= 39 k-19= 20-19= 1 k=19, k+19= 19+19=38 k-19= 19-19=0 k=40, k+19=40+19=59 k-19=40-19=21 k=80 k+19=80+19=99 k-19=80-19=61 2)) дано: было 1п-- 32кн было 2п-- 40кн выдали --20кн осталось-- ? кн 1 способ 1)) 32+40=72кн было всего 2)) 72-20= 52кн осталось 2способ 1)) 32-20= 12кн осталось на 1полке 2)) 12+40=52кн осталось 3способ 1)) 40-20= 20кн осталось на 2 полке 2)) 32+20=52кн осталось ответ: на полках осталось 52 книги
Ответ
Ответ оставил: Гость

так и пиши))

2na+o2=na2o(сжигание на воздухе)

2na+cl=2nacl

nacl + agno3 = nano3 + agcl

Ответ
Ответ оставил: Гость

тому що за гроші нічого для себе ціного не купиити ні здоров'я ні любові тому що треба боротися за своє кохання да і кохання не в грошах. здоров'я як ми знаєм   теж не купити. да і це дуже погано. та і гроші не обов'язково потрібні якщо ти людина сама по собі добра ти і так зможеш без грошей.


Другие вопросы по Українськой літературе

✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Твір-роздум на тему "роль християнського віровчення в духовному житті українського народу" іть... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube