Категория
Українська література, опубликовано 05.10.2019 09:19


твір-роздум. чи легко бути патріотом.​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Бути патріотом - це насамперед любити свою батьківщину. патріот любить свою вітчизну так, як діти люблять матір - ту, що дала життя. 

але чи означає це, що патріот повинен завжди тільки вихваляти свою рідну країну і не згадувати про якійсь її недоліки? звісно, ні. справжній патріот любить свою рідну землю, але не ідеалізує її. навпаки, саме усвідомлення того, що не все у рідній країні ідеально, спонукає людей на те, щоб прагнути змінити життя на краще. 

крім того, любов до рідної країни не означає зневагу до інших країн. патріот завжди розуміє, що не тільки він любить свою батьківщину: рідна країна завжди буде найкращою для тих, хто там народився і живе. і, взагалі, безглуздо вважати, що якщо ти вважаєш свою країну найкращою, то всі інші будуть гірші за неї. для тебе особисто - так, можливо. але не для людей, які в цих країнах народилися. тому що у кожного - своя батьківщина, яку ця людина любить. звісно, якщо вона є патріотом своєї країни.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Где вопрос?где красфорд

Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Михайлик
2. Маленький, зацікавлений
3. Грав, пізнавав, знайомився
4. Михайлик дуже хотів читати.
5. Хлопчик
Ответ
Ответ оставил: Гость
Бути дружелюбиним люблють один одного


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: твір-роздум. чи легко бути патріотом.​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube