Категория
Українська література, опубликовано 15.04.2019 16:30

Ушевченкові я бачу і відчуваю всю красу людської душі, це справжній співець свого народу будь ласка іть.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Тарас григорович шевченко- це людина,яка внесла свою творчість у нашу незалежну україну. його поезія стала популярною  в цілому світі. така збірка позначена виходом у світ 1840 р. і називається вона "кобзар". читаючи такі чудесні твори, вірші і поезії можна зрозуміти, що з ним на той час відбувалося. тарас любив свою країну, народ, але будучи під арештом він написав цикл віршів "у казематі".поета було заслано до оренбурзького окремого корпусу на десять років рядовим солдатом без права писати й малювати. проте йому вдавалося й тут творити: за перші три роки заслання він написав сто віршів і сім поем. наш український поет тарас шевченко це наша гордість, наша проява в творчості. не зважаючи на всі перешкоди він змужнів, став відомим поетом на усю нашу країну. і я вважаю що цей художник, драматург і громадський діяч залишися в серцях нашого народу.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Чтооооооооооооооооооо нееее пппооооннннееееллл
Ответ
Ответ оставил: Гость
Можу дати відповідь на "то не любов, що присяги боїться"
мається на увазі, що любов повинна бути щира, від усього серця, а не, як кажуть "на один раз", і, якщо наприклад, ви захочете вийти заміж, але хтось із пари не хоче - "присяги боїться", то вже не буде справжня любов.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Федько не вихованний        толя вихованний


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Ушевченкові я бачу і відчуваю всю красу людської душі, це справжній співець свого народу будь ласка іть.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube