Категория
Українська література, опубликовано 18.02.2020 00:01

Твір "Морально-етичні уроки доброти у творах українських письмеників: Григора Тютюникаа "Климко", Олекси Стороженко "Скарб", Богдана Лепкого "Мишка"

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1б 2в 3б 4а 5б 6г



Ответ
Ответ оставил: Гость
Не знаю но постараюсь ответить
Ответ
Ответ оставил: Гость

я думаю "летает" (flying)и "шарик" (balloon)

Ответ
Ответ оставил: Гость

багатьох століть люди намагалися відобразити природу на художньому полотні, фотографіях, у художніх творах. багато видатних художників, музикантів, письменників, поетів написали безліч творів, в яких описували природу, закликаючи любити її, берегти, захищати від винищення.

серед українських поетів найближчі мені м. рильський, в. сосюра, п. тичина. кожен з них по-своєму бачив і тонко відчував велич і красу рідного краю.

читаючи поезії п. тичини про природу, одразу відчуваєш, з якою любов'ю і теплотою вони написані.

так у вірші "де тополя росте" зображена прекрасна пора року — літо. на фоні голубого неба розкинулось безмежне житнє поле. легенький вітерець поколихує золоте море хлібів. здається, нахилиш колоски, притулиш їх до шоки і одразу відчуєш, як вони з кожною хвилиною наливаються, стають ще повнішими, ще тугішими. від них так і віє здоровою, трудовою силою. щоб передати слова подяки хліборобам, автор використовує уособлення "шумить жито, співа, заохочує жить, жито шепче мені".

        зовсім по-іншому звучить вірш м. рильського "перед грозою". у ньому — народна мудрість. щоб передати наближення грози, автор використав народні прикмети: на траві роси немає; розтривоженим орилом; горобці в сипкому, ніби діти у ставку.

особисто мене найбільше схвилював вірш м. рильського "розмова з другом"— це художнє відкриття прекрасного в природі, змалювання ніжної і чуйної душі людини-творця, яка не лише відчуває красу рідного краю, але й змінює, збагачує її в ім'я щастя всього народу.

у вірші створено яскравий малюнок лісу в пору весняного розквіту, коли з найбільшою силою розкривається людям його краса.

ліс у вірші автора — це уособлення. він виступає як друг, з яким веде розмову ліричний герой твору, слухає його "лісову пісню", милується його красою.

рослинне багатство українського лісу, його різнобарвна краса і чудова музика чарує ліричного героя. поет створює зорові і слухові образи, які викликають різні психологічні переживання, викликають захоплення красою природи, її вічно мінливим життям. в "оживленні" лісу важливу роль відіграють метафори й уособлення.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Твір "Морально-етичні уроки доброти у творах українських письмеників: Григора Тютюникаа "Климко", Олекси Стороженко "Скарб", Богдана Лепкого "Мишка"... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube