Категория
Українська література, опубликовано 18.03.2020 01:26

Написати «якщо ти будеш
допитливим — то будеш розумним»
на основі повісті Ярослава
Стельмаха «Митькозавр з Юрківки». ​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Тема «Гер переможений»: зображення гуманного ставлення до полонених німців, які відбудовували зруйноване місто (взаємостосунки Фрідріха з дітьми, самотніми жінками). Ідея «Гер переможений»: засудження війни, жорстокості; уславлення гуманізму, чуйності, доброти.

Объяснение:

на здоровье

Ответ
Ответ оставил: Гость
Риси характеру Бена. Досвідчений, любить свою справу, турбується про забезпечення сім’ї, спочатку не звертає уваги на виховання сина, потім прагне зблизитися, заслужити довіру малого; був часто різкий та роздратований; сильний, витривалий, прагне будь-що вижити і врятувати свою дитину.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Жанр — громадянська лірика Тема: зображення щирого патрiотичного почуття
Iдея: заклик до українського народу плекати мову як оберіг Художні засоби: персоніфікація (щоб не вмерло слово) Повтори: «щоб не вмерло слово»
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сучасна людина мало приділяє уваги на навколишній світ тому, що в ті часи не було сучасних приладів і якщо ти хтів щось дізнатись: ти мав або с книжок отримати інформацію за дорогу ціну, або спострервгати за природою і самому дізнатись адже якщо щось зробиш сам правильно до ладу завжди приємніше.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Написати «якщо ти будеш допитливим — то будеш розумним»на основі повісті ЯрославаСтельмаха «Митькозавр з Юрківки». ​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube