Категория
Українська література, опубликовано 23.03.2020 07:26

Працяг апавядання листик серебристой таполи
з элементамі нерэальнага, фантастычнага, але магчымага

і здзяйсняльнага
Пачаць свой аповед можна па-

рознаму, напрыклад так:

«— Паслухай, — пачуўся ў цемры даволі высокі, нават крыху

напалоханы хлапечы голас, — як бы ты сябе адчуваў, каб зараз

нечакана з’явіўся касмічны карабель з іншапланецянамі?

— Відаць, у мяне захапіла б дух, — пачуўся другі, ніжэйшы

і грубейшы, голас.

— Вось і я прыблізна тое ж перажыў, калі ўчора, з самай ра-

ніцы, да мяне ў пакой...

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Розділ 1 Лебеді летять. Розповідь діда Михайлика про прихід весни і ключі сонця. Зустріч з дядьком Себастіяном. Лист від батька Михайлика. Прогулянка хлопчика з Петром до лісу. Розділ 2 Любов Михайлика до книги Їжа для орачів Книжечка Дивимось диво Бабське чаклування. Розділ 3 Якимівська загорожа Чорнява дівчина біля вориння Розмова з дівчиною Прощання з любою Делікатність дідуся Мій сон Розділ 4 Намотування вітряків «Космографія» — незрозуміла книга Босонога ярославна Продаж корови заради навчання Розділ 5 Розповідь про гриби «Тарас Бульба» — книга від попа Знахід маремухи і сироїжок Пісня про гай Молоденькі червоноголовці Розділ 6 Гостювання Михайлика у дядька Себастіяна. Повернення Порфирія з банди. Скарги Юхрима Бабенка на дядька Себастіяна Вимога Юхрима Бабенка отримати на себе характеристику від дядька Себастіяна. Читання дядьком Себастіяном характеристики на Юхрима Бабенка Розділ 7 Повернення Михайлика з дідом додому вночі Зустріч подорожуючих з червоноармійцями. Хвороба і смерть дідуся. Сум бабусі за дідусем Похорони бабусі. Розділ 8 Сум Михайлика за померлими старими. Зустріч хлопчика з Любою Приїзд батька Михайлика. Михайлика приймають до школи у другий клас. Батько купує сину чоботи.   Розділ 9 Оголошення про першу театральну виставу на селі. Намагання Михайлика потрапити до театру; Допомога дядьки Себастіяна. Перегляд театральної вистави в селі. Від’їзд Мар’яни з козаком Звернення Мар’яни до Михайлика про важливість навчання. Михайлик з Любою йдуть до школи.

Джерело: http://dovidka.biz.ua/gusi-lebedi-letyat-plan-do-tvoru/ Довідник цікавих фактів та корисних знань © dovidka.biz.ua

Ответ
Ответ оставил: Гость
Не так часто літературні твори викликають жваве обговорення серед моїх однолітків. А поезія Василя Голобородька викликала, якщо можна так сказати, справжній фурор. Перше, що спадає на думку, якщо виникає потреба схарактеризувати якось його творчість, — слово «дивно». Він пише дивні і неочікувані тексти. До того ж усе в його творах є дивним і неочікуваним. Дивує форма, вона близька до вільного, білого вірша — в ній простежується темп, але часто нема рими, іноді цей темп раптово змінюється, як змінюється музична тема. І образи в автора теж дуже неочікувані. Зелене волосся дощу, слова, якими ми мовчимо на самоті. Все це так незвично, але так захоплююче і цікаво.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1 а 2 б 3в ответ понятен

Ответ
Ответ оставил: Гость
Михайлик 
Добрий, природолюбивий
Повчає, закликає, змушує
Хоче, щоб всі любили природу
Частинка природи


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Працяг апавядання листик серебристой таполиз элементамі нерэальнага, фантастычнага, але магчымагаі здзяйсняльнагаПачаць свой аповед можна па-рознаму, напрыклад так:«— Паслухай, — пачуўся ў цемры даволі высокі, нават крыхунапалоханы хлапечы голас, — як бы ты сябе адчуваў, каб заразнечакана з’явіўся касмічны карабель з іншапланецянамі?— Відаць, у мян... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube