Категория
Українська література, опубликовано 24.03.2020 08:26

Реальнi та Вигаданнi подii Митькозавра з Юркiвки !МНОГО

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Дивні пригоди, захоплюючі оповіді, таємниці й загадкові події — про це мріє будь-який підліток. Тому і полюбляють діти читати при­годницьку й фантастичну літературу. Син видатного українського письменника Ярослав Стельмах подарував дітям багато гарних при­годницьких творів.

У повісті «Химера лісового озера, або Митькозавр з Юрківки» описується відпочинок влітку у селі двох^друзів — Митька і Сергія. Хлопці бажали зібрати колекцію комах за завданням учителя біо­логії. А зібрали дивовижні пригоди. Події на озері, про які вони по­чули від місцевого хлопця Василя, їм здалися фантастичними. Але вони не злякалися і вирішили чатувати звіра, заманивши його кур­кою. Тільки до їхньої ями потрапила не чудернацька химера, а дід Трохим. Хоч потім і виявилося, що Василь їх дурив, вдававши за допо­могою каністр чудовиська, та друзі зраділи. Завдяки вигадкам сільського спортсмена вони вивчили в місцевій бібліотеці багато інфор­мації про рідкісних тварин, а ще чудово провели канікули.

Тож ми побачили, що за будь-якою фантастикою ховається ре­альність. Треба більше пізнавати світ і себе. Наше життя — це ре­зультат роботи над собою, наші прагнення, вчинки й воля

Ответ
Ответ оставил: Гость
Люба — перша приятелька Михайлика, шкільна подруга. Ця дівчина — сама щедрість, доброта. Вона мовби випромінює сонце. Це маленька лісова царівна, яка знає дуже багато таємниць природи. Дівчина надзвичайно спостережлива, чуйна. Це вона «пособила» Стельмахам не їхати з Поділля в Херсонські степи… Як і тітка Василина, Люба співуча: «В них живуть голоси… предків». Героїня розуміє проблеми іншого і сприймає їх, як свої.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я не понимаю что ты говоришь
Ответ
Ответ оставил: Гость
Мои родители для меня являются самыми важными людьми. они всегда придут на и всегда смогут утешить и развеселить. я их люблю и уважаю, потому что они меня воспитали и вырастили. только они знают меня так сильно, как нужно им. я люблю с ними гулять и проводить время. без них я не имею смысла жизни, и когда их не станет, я буду помнить их, как героев моей жизни. вам за все, мои родители. мої батьки для мене є найважливішими людьми. вони завжди прийдуть на та завжди зможуть втішити та розвеселити. я їх кохаю та поважаю, тому що вони мене виховали та виростили. тільки вони знають мене так сильно, як потрібно їм. я дуже люблю з ними гуляти та проводити час. без них я не маю сенсу життя, та коли їх не стане, я буду пам'ятати їх, як героїв мого життя. і вам за все, мої батьки.хай щастить)


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Реальнi та Вигаданнi подii Митькозавра з Юркiвки !МНОГО... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube