Категория
Українська література, опубликовано 26.03.2020 20:26

До ть будь ласка!!!!!5 клас Доведіть думку: Козацтво — унікальне явище української історії. Позиція Я вважаю, що ... (висловіть свою думку, поясніть, у чому полягає ваш погляд). Обґрунтування ...тому, що... (наведіть причину появи цієї думки, тобто на чому ґрунтуються докази на підтримку вашої позиції). Приклад ...наприклад... (наведіть факти, які демонструють ваші докази, вони підсилять вашу позицію). Висновки Отже (тому), я вважаю... (узагальніть свою думку, зробіть висновок про те, що необхідно робити; тобто це є заклик прийняти вашу позицію).

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:Я вважаю,що козацтво — це особливість нашого краю .

Объяснение: Тому що, з давніх часів вони мали гарні, дружні, нерозривні відносини і завжди були поруч один з одним . Ця їхня звичка й любов до рідного краю й призводила до перемог в нашу сторону проти ворогів . Вони були досить зібраними , дотримувались серйозних режимів та правил . Особливістю козацтва було — хист захистити "своїх людей" та "свою" країну! Що й козакам впродовж того періоду і вдалось . Якщо б наші козаки у давнину так не діяли — не було б зараз у нас цього всього дружнього народу .

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
Ответ
Ответ оставил: Гость

(160*25)/100=40. 160-40=120   1000/120=8

Ответ
Ответ оставил: Гость

mn+h2so4=mnso4+h2

n(mn) m/m=11/55=0.2моль

n(h2)=0.2моль-> m(h2)n*m=0.2*2=0.4г


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: До ть будь ласка!!!!!5 клас Доведіть думку: Козацтво — унікальне явище української історії. Позиція Я вважаю, що ... (висловіть свою думку, поясніть, у чому полягає ваш погляд). Обґрунтування ...тому, що... (наведіть причину появи цієї думки, тобто на чому ґрунтуються докази на підтримку вашої позиції). Приклад ...наприклад... (наведіть факти, які... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube