Категория
Українська література, опубликовано 24.05.2020 11:26

Написати твір-роздум на тему "Без дружби життя не повноцінне", використавши приклади повісті Н.Бічуi "Шпага Славка Беркути" (до двох сторінок).

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

“Без дружби життя неповноцінне” – так нам кажуть люди. А чи справді без дружби життя не повноцінне

Так, життя без дружби справді неповноцінне. Без дружби людина щасливо не проживе, тому що друзі, з якими ти товаришуєш, відігрють велику роль у житті. Вони тебе підтримують, до Про дружбу складено дуже багато повістей, віршів, оповідань та інше. Хороший приклад показує Ніна Бічуя у своїй повісті “Шпага Славка Беркути”.

Головні герої цієї повісті – Славко Беркута та Юлько Ващук. Раніше Славко та Юлько дружили, але щось пішло не так, і це призвело до конфлікту. Далі був двобій між хлопцями під час тренерування фехтувальників. Тоді Беркута не думав, що його друг ніколи не займався фехтуванням, він думав, як довести йому, що не все дається легко в житті. Згодом шпага Славка зламалася, ненароком заціпивши коліно Юлька, і Юлько потрапив в лікарню. Ващук після цього всього підмовив місцевих покидьків побити колишнього друга, але план провалився. Опинившись в поліції, “друг” назвався Славковим іменем. Також раніше Беркуту звинувачували в одному злочині, якого він абсолютно не коїв. Хлопця у тяжкі часи підтримували та розуміли однокласники, Лілі Теслюк, батьки та тренер. Закінчилося все це тим, що Беркута виграв шкільний суд та з нього всі звинувачення були скасовані.

Ось ця повість нам довела, що підтримка друзів дуже важлива у нашому житті.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Незвичайні пригоди Алі в країні Недоладії” тим, що він кумедний, повчальний, цікавий.
    Дівчинка Аля була дивною, адже на доробляла до кінця жодну розпочату справу. Саме цим твір і відрізняється від інших, бо має досить захоплюючу історію про погану дівчинку. Дуже мене засмутив розділ про те, як Аля вирішила вишити рушник для бабусі. “І нитки підібрала, і рушничок знайшла, і навіть перший хрестик зробила”. Та на цьому все бажання зробити приємність бабусі завершилося. І залишилась би Аля надовго такою нетерпеливою у роботі, якби не цей випадок з подарунком, після якого вона потрапила у чарівну країну. По дорозі з дівчинкою відбувались різні казкові пригоди. І головне, що вона зрозуміла важливе правило : треба старатись завершувати розпочату справу.
    Ця історія з дівчинкою дуже повчальна. Я хочу порадити усім прочитати цей твір.
Ответ
Ответ оставил: Гость

155,1: (2,75x-5,5)-1,5=5,55

155,1: (2,75x-5,5)=5,55+1,5

2,75х-5,5=155,1: 7,05

2,75х=22+5,5

х=27,5: 2,75

х=10

Ответ
Ответ оставил: Гость

на 10-3

на 20-6

ну если на одно окно требуется три одинаковых стекла)лёгкая


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Написати твір-роздум на тему "Без дружби життя не повноцінне", використавши приклади повісті Н.Бічуi "Шпага Славка Беркути" (до двох сторінок).... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube