Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 10:21

Письмовий твір "Мої враження від повісті Лесі Ворониної "Таємне товариство боягузів або засіб від переляку номер 9". Написати твір обсягом 1 - 1.5 стор в

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

На уроках україньської літератури я прочитала багато повчальних творів. Але найбільше мені сподобався твір "Таємне товариство боягузів або засіб від переляку номер 9" який написала Леся Вороніна .

Найбільше в цьому творі мене зацікавив головний герой. Сподобався він мені тим , що хлопчик був спочатку боягузом , а потім вже поступово ставав сміливішим , відважнішим.

На початку твору Климко боявся кактуса він втікав від нього і коли в ночі хлопчик біг від Сашка він потрапив в ТТБ що означало таємне товариство боягузів. спочатку Климко не розумів , що це і боявся вступати туди . Але він наважився і вступив , та він пообіцяв що про це нікому нескаже він схрещував пальці під час тієї операції . він знайшов собі нових друзів , дізнався , що його бабуся Соломія вигадала це товариство , і саме вона створила машину часу . Також климко дізнався чому його батьки вели розкопки саме на тому майданчику адже раніше на цю планету уже прибували синьомордики .Їх ще називали блакитними жабами , хлопчик їх побачив коли був з жуком і зайцем в банку . Він зрозумів , що ці істоти хочуть захопити світ але Климко з батьками переміг синьомордиків і наказав їм ніколи не повертатись сюди .

На мою думку Климко найкращий друг і відважний хлопчик .

Ответ
Ответ оставил: Гость
Це може бути як те що будеш йти між люди і залишати за собою слід.
Або це може означати що є вміння і вийдеш в люди так швидко що будеш вибивати іскри..*)
Ответ
Ответ оставил: Гость

пусть одна из сторон треугольника равна   4х, тогда в силу пропорциональности две другие равны 5х   и 6х .

средние линии равны  2х; 2,5x и 3х .

тогда имеем2х+2,5х+3х=30  х=4

средние линии треугольника равны2*4=8  2,5*4=103*4=12  ответ: 16 см,20 см,24 см.

Ответ
Ответ оставил: Гость

«хочеш пізнати людину — наділи її грошима та владою» — говорить народ­на мудрість. і, як свідчить світова література та життєвий досвід, у переважній більшості випадків вони «псують» людину. отже, гроші і влада — зло? спробуємо дати відповідь на це питання.

гроші — це «вічна» проблема. одні не знають, де їх взяти, а інші — куди їх подіти, щоб отримати ще більше. яскравим прикладом цієї проблеми є п’єса і. карпенка-карого «сто тисяч».


Другие вопросы по Українськой літературе

✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Письмовий твір "Мої враження від повісті Лесі Ворониної "Таємне товариство боягузів або засіб від переляку номер 9". Написати твір обсягом 1 - 1.5 стор в... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube