Категория
Українська література, опубликовано 05.06.2020 17:14

Напишіть твір (есе) на одну з тем
Придумайте власну цікаву історію на тему "Якось я з Явою Ренем і Павлушею Завгороднім..." (за повістю В. Нестайка "Тореадори з Васюківки").
Допитливість, винахідливість, кмітливість хлопчиків - головних героїв твору Я. Стельмаха "Митькозавр з Юрківки, або Химера лісового озера".
Боягуз, котрий переміг свій страх, - найсильніша людина у світі (за повістю Лесі Ворониної "Таємне товариство боягузів, або Засіб від переляку №9"). Обсяг роботи 1-1,5 стор.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Коменнтирую эти слова поета всё я прокомментировал
Ответ
Ответ оставил: Гость
Барон Мюнхгаузeн,б)правильно
Ответ
Ответ оставил: Гость
Царь царица это просто всего с первого класса
Ответ
Ответ оставил: Гость
17 ∠⊕вввввввввва⇄∈вваа⇒πаа∵∵∧ааа


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Напишіть твір (есе) на одну з тем Придумайте власну цікаву історію на тему "Якось я з Явою Ренем і Павлушею Завгороднім..." (за повістю В. Нестайка "Тореадори з Васюківки"). Допитливість, винахідливість, кмітливість хлопчиків - головних героїв твору Я. Стельмаха "Митькозавр з Юрківки, або Химера лісового озера". Боягуз, котрий переміг свій страх, -... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube