Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 02:53

Твір роздум на тему:«Чи можуть бути щасливими Мавка та Лукаш?»

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Відповідь:

Чи може бути Мавка з Люкашем щасливими?

Який сенс життя Мавки та Лукаша?

Пояснення:

Мавка – позитивний персонаж драми-феєрії «Лісова пісня». Добра молода дівчина, яка не бажає нікому зла закохується у звичайного парубка Лукаша. І здається, вона – міфічна персона, не може бути разом з звичайним хлопцем, але доля вирішила протилежне і вони закохалися одне в одного.

Мені здається, що в Мавки сенс життя полягало б, як у звичайної дівчинки-мрійниці, щоб бути разом з коханим до кінця своїх днів, мати багато діток, а потім і онуків, жити в теплі, добрі та затишку. Але доля спіткала її на складні випробування, а згодом і смерть.

Лукаш – звичайний хлопець, який чарівно грає на сопілці, закохується у Мавку. І наче б то у молодого парубка у цей час сенс життя зовсім не відрізняється від Мавчиного, але його мати думає геть інакше. Їй у селі потрібна невістка, яка буде пахати, як кінь, виконувати всю роботу, бути гарною господинею, смачно готувати і т.д. І Мавка зі своїм коханням та ніжністю, геть зовсім їй не підходить. Але чому вибирає вона? Хіба ж це не повинен бути вибір Лукаша? Проте матір це геть зовсім не турбує і вона знаходить синові гарну(на її думку) наречену – Килину, а Лукаш, як той песик бистренько за мамцею подався, став злим та моторишним, зрадив собі та Мавці.

Можливо, якщо б Мавка з Лукашом залишилися разом у них би все було добре і так як вони мріяли. Але така кінцівка могла бути відома лише автору...

Ответ
Ответ оставил: Гость
Моторний,  ласкавий, гарний і проворний,  І гострий

Ответ
Ответ оставил: Гость
Иииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
Ответ
Ответ оставил: Гость

x - площадь второго участка

(x+20) - площадь первого участка

960/(x+20)=640/x

960x=640(x+20)

960x=640x+12800

320x=12800

x=40 (кв.м) - площадь второго участка

40+20=60 (кв.м) - площадь первого участка

ответ: 60кв.м и 40кв.м


Другие вопросы по Українськой літературе

✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Твір роздум на тему:«Чи можуть бути щасливими Мавка та Лукаш?»... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube