Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 04:27

Виконайте творче
завдання" Що симво
лізує квітка- нагідка
біля хреста на грядці
Фрідріха? "

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Можу дати відповідь на "то не любов, що присяги боїться"
мається на увазі, що любов повинна бути щира, від усього серця, а не, як кажуть "на один раз", і, якщо наприклад, ви захочете вийти заміж, але хтось із пари не хоче - "присяги боїться", то вже не буде справжня любов.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Над «Енеїдою» І. Котляревський працював близько 30 років (з перервами). Три перші частини вийшли друком у 1798 р., четверта — в 1809 р., п’ята — в 1822 р.; повністю твір завершено в 1825–1826 рр., а видано в 1842 р. після смерті письменника. 1798 р. перше видання «Енеїди» з’явилося завдяки ініціативі конотопського поміщика Максима Пурпури, який тоді служив у Петербурзі в медичній колегії і належав до гурту прихильників української мови та літератури. До його рук потрапив список перших трьох частин поеми І. Котляревського, і Пурпура своїм коштом видає її з характерною присвятою: «Любителям малоросійського слова». Автор був незадоволений вчинком видавця (друк здійснено без його згоди), проте патріотична ініціатива М. Пурпури заслуговує на схвалення.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Гримить
головне слово

Ответ
Ответ оставил: Гость
Gggggggggggggggggggg


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Виконайте творче завдання" Що симво лізує квітка- нагідка біля хреста на грядці Фрідріха? "... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube