Категория
Українська література, опубликовано 07.06.2020 02:26

Літературний диктант 1. Де відбуваються події, описані в повісті-казці? 2. Коли відбуваються події? 3. З ким із персонажів твору ми знайомимось найперше? 4. Які сни бачив князь Люботинський лише в полудень? 5. З якою проблемою зіткнувся князь? 6. На березі якої річки бачили дракона? 7. Як звати головного героя твору? 8. Скільки було років драконові». 9. Хто дав йому таке імя» 10 Чому пустельник дивувався з дракона? 11. Про яку послугу по дракон Пустельника? 12. Який талант мав Грицько? 13. Чи мав дракон товаришів? 14. Чому князь подружився з драконом? 15. Як Настасія називала дракона? 16. Хто такий пан Лаврін? 17. Як лицарі вирішили виманити дракона? 18. Хто вбив дракона? 19. Чому вчить твір? 20. “Драконячі закони”-це...

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Образ Толика — панської дитини, яку оберігали від будь-яких труднощів, протиставлений образу Федька. Це протиставлення виявляється і в портретних характеристиках, а особливо через поведінку в критичній ситуації. Толя сам напросився на крижини, бо його мучила заздрість до Федька, але зізнатися в цьому своїм батькам він побоявся. Толя сприймає благородний вчинок Федька як належне, його не мучить сумління, що він обманув, звалив свою провину на товариша. Коли Федько помер, Толик навіть не прийшов попрощатися з ним, лише байдуже спостерігав з вікна за похоронною процесією. Засобом характеристики цього героя є й фінальний епізод: Толя приходить до матері Федька забрати чижика, хоча Федько виграв суперечку і цей чижик уже йому не належав. За допомогою виразних деталей автор дає зрозуміти нам, яка людина виросте з цього Толика. Неоднозначно зображені батьки Федька-халамидника: їх поведінка стосовно сина видається жорстокою, але вона психологічно вмотивована. Батьки Федька знаходяться в повній залежності від Толикових, бо знімають у них квартиру і в будь-який момент можуть опинитися на вулиці. Цим і зумовлене таке строге покарання сина за те, що він образив хазяйську дитину. Надзвичайно прикро, що Толя, якого врятував ціною власного життя Федько, навіть не робить ніяких висновків, більше того, він аніскільки не засмучений тим, що сталося. Виходить, що благородний учинок «халамидника», який призвів до страшної трагедії, був непотрібний, бо зрозуміло, що такі, як Толик, не змінюються.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Можно на русском языке?
Ответ
Ответ оставил: Гость
Гоп стоп я не щнаю украинский но розенбаум он
Ответ
Ответ оставил: Гость

10м²60см²-3м²85см²=9м²160см²-3м²85см²=9м²-3м²+160см²-85см²=

=6м²+75см²=6м²75см² оставшаяся площадь


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Літературний диктант 1. Де відбуваються події, описані в повісті-казці? 2. Коли відбуваються події? 3. З ким із персонажів твору ми знайомимось найперше? 4. Які сни бачив князь Люботинський лише в полудень? 5. З якою проблемою зіткнувся князь? 6. На березі якої річки бачили дракона? 7. Як звати головного героя твору? 8. Скільки було років драконові... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube