Категория
Українська література, опубликовано 07.06.2020 02:01

Бистрее мне надо ть будь ласка, дайте відповіді .Твір Місце для дракона.
1.Мета приїзду Люботинського князя до пустельника?
2.Чого не їв дракон?
3.Що запропонував пустельник драконові?
4.На чому писав вірші дракон?
5.Чому пустельник перестав відвідувати дракона?
6.Про що шкодував пустельник, бесідуючи з драконом?
7.Що видушив з себе князь, коли почув про бажання дракона битися? 8.Що повино було бути у Лавріна під час поєдинку з драконом?
9.Хто сказав :"Народженому в темряві і помирати в темряві легше"?
10.Для кого писав вірші дракон?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

як боротися з депресивним станом?

нещодавно читала статтю про те, що дівчата та хлопці переживають та виходять з депресивного становища зовсім протилежно. спостерігала я це і   у власному житті і в житті людей, які мене оточують. виявляється,   що хлопцям, потрібно спершу замкнутися у собі, якби піти у свою власну печеру, де їм ніхто не зможе помішати обдумати проблему і знайти вихід з скрутного становища самостійно. дівчата же, навпаки, у такі хвилини відчувають гостру необхідність комусь вилити все те, що накопичилось на душі.

приклад із власних спостережень. коли батьки сваряться, мама телефонує своїй сестрі і розмовляє з нею години дві. у цей час тато, лягає на диван лицем до стіни і щось «відбуркує» у відповідь на мої   запитання.

за собою я також помічаю, після ряду життєвих невдач, необхідність з кимось поговорити. деколи, депресивний стан приходить спонтанно, без причини. зрівнюю свій настрій з хвилею: спочатку він піднімається, а потім різко опускається. здається, що падаєш у колодязь, але що тебе штовхнуло туди, не розумієш.

як я виходжу з таких становищ?   людину, яка вислухає з розумінням, мені замінив електронний щоденник. кожин раз, коли в мене виникає бажання з кимось поговорити, я відкриваю word   і пишу туди все, що мені захочеться. після цього, стає набагато легше.

але деколи, особливо останнім часом, у мене виникає бажання   надіти навушники і спокійно під музику подумати, розкласти думки по поличкам. є пісні, які піднімають настрій і вертають у нормальний ритм життя.

природа теж розслабляє нерви і є змінити обстановку, забути про проблеми, які залишилися у місті.

Ответ
Ответ оставил: Гость

x-87-27=36

x=36+87+27

x=150

Ответ
Ответ оставил: Гость

количество теплоты выделяемое и поглощаемое равно. теплоемкость одинаковая.

m1+m2=200

m1(30-10)+m2(30-70)=0

m2=200-m1

20m1+40(200-m1)=0

20m1=800

m1=40, m2=160

ответ: холодной воды 40 литров, а горячей 160 литров

Ответ
Ответ оставил: Гость

в языке есть множество правил. но мы редко задумываемся зачем они нам нужны. а ведь если подумать, они нам во многом погают. разнообразить нашу речь, сделать ее более красивой и грамотной. правила нам не ошибиться в написании того или иного слова, они способны сделать нашу речь приятной для восприятия.например, правило о правописании безударных гласных в корне слова. не будь его, мы бы долго думали, какую же букву нвписать, и в конце концов написали бы неправильно.таким образом, правила облегчают нашу жизнь. их нужно всего лишь четко знать. 


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Бистрее мне надо ть будь ласка, дайте відповіді .Твір Місце для дракона. 1.Мета приїзду Люботинського князя до пустельника? 2.Чого не їв дракон? 3.Що запропонував пустельник драконові? 4.На чому писав вірші дракон? 5.Чому пустельник перестав відвідувати дракона? 6.Про що шкодував пустельник, бесідуючи з драконом? 7.Що видушив з себе князь, коли поч... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube