Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 19:46

Представником якого народу є письменник? 2) Як перекладають псевдонім Шолом-Алейхем? 3) Де проживав письменник? 4) Від чийого імені ведеться розповідь у творі? 5) Що робив Тев’є, перш ніж став молочарем? 6) За яку послугу Тев’є отримав корову? 7) Хто такий Менахем-Мендл? 8) Як його прийняли в родині Тев’є? 9) Яку справу запропонував Менахем-Мендл Тев’є? 10) Скільки грошей дав Тев’є Менахему-Мендлу? 11) Що трапилося з грошима Тев’є? 12) Що відчув Тев’є до Менахем-Мендл, коли за декілька тижнів знайшов його у місті? 13) Яку справу мав м’ясник до Тев’є? 14) Як поставилася донька молочника до багатого залицяльника? 15) Хто, на думку Тев’є, категорично б не погодився поступитися доньці? 16) Яку хитрість придумав Тев’є, щоб і матір дала згоду на шлюб? 17) З ким одружується Цейтл? 18) Кого обрала собі в чоловіки Голд? 19) Чому Хаву вважали зрадницею? 20) Що сталося зі Шпрінцею?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Що таке краса? Відповідь залежить від того, про що йдеться в даний момент. Та краса оточує нас скрізь. В природі, в людях, у мистецтві. Не кожен бачить цю красу, хоча це дуже корисно. Уяввмо, що з багатьох кольорів ми бачили б лише чорний та білий кольори, що у всіх людей був би однаковий характер, що в їжі ми б відчували одні й ті самі смаки. Мало кому б сподобалось таке життя, мабуть, потрібно сказати, що нікому, хіба що роботам. Краса дійсно оточує нас всюди і без неї життя було б зовсім іншим. Та щоб зберегти цю красу навколо себе, також треба докладати зусиль. Нічого не існує саме по собі, отже треба приділяти уваги тому, що для нас важливо.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Навчає житти, радіти житю. Хоч і Михайлик був і бідний він радів, любив природу, був привязаний до книжок.
Ответ
Ответ оставил: Гость

(70-40-28)*25*16: 8=100

70*40: 28: 25*16: 8=8

Ответ
Ответ оставил: Гость

автор ставиться до своїх героїв з гумором та повагою


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Представником якого народу є письменник? 2) Як перекладають псевдонім Шолом-Алейхем? 3) Де проживав письменник? 4) Від чийого імені ведеться розповідь у творі? 5) Що робив Тев’є, перш ніж став молочарем? 6) За яку послугу Тев’є отримав корову? 7) Хто такий Менахем-Мендл? 8) Як його прийняли в родині Тев’є? 9) Яку справу запропонував Менахем-Мендл Т... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube