Категория
Українська література, опубликовано 07.06.2020 01:41

Твір мініатюра на тему: Які думки викликала у мене поезія поетів-шістидесятників

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1.Ким є Михайлик? (Він є бідним сільським хлопцем). 2. Чи мав головний герой взуття на початку твору? (Ні). 3. Як звали батьків Михайла? (Батько - Панас Дем`янович, мати - Ганна Іванівна). 4. Що найбільше любив Михайло? (Читати книги). 5. Яка незвичайий птах мешкав у дворі Михайлового будинку? (Качка). 6. Навіщо Михайлові гарбузові семена? (Він хотів обміняти їх на книгу). 7 Звідки у Михайлика з`явилося взуття? (Взуття купив йому батько). 8. Чи потрапив Михайлик до театру? (Так). 9.Хто впустив Михайла до театру? (Дядько Себастіян). 10. Чи вмів головний герой множити числа? (Ні). 11. Хто водив до школи Михайлика, доки в нього не з`явилося взуття (Батько). 12.Як звали дідуся Михайлика? (Дем`ян). 
Ответ
Ответ оставил: Гость
З якого це твору федько якби знала відповіла
Ответ
Ответ оставил: Гость

1.сн-высота в треугольнике авс, значит сн перпендикулярна ав,

следовательно угол анс=90 град.

2. рассмотрим треугольник анс.в нём cos a = 3/5 (по условию), значит ан/ас=3/5

                                                                  ан/6=3/5

                                                                  ан=18/5=3,6(см)

 

 

Ответ
Ответ оставил: Гость
Мои родители для меня являются самыми важными людьми. они всегда придут на и всегда смогут утешить и развеселить. я их люблю и уважаю, потому что они меня воспитали и вырастили. только они знают меня так сильно, как нужно им. я люблю с ними гулять и проводить время. без них я не имею смысла жизни, и когда их не станет, я буду помнить их, как героев моей жизни. вам за все, мои родители. мої батьки для мене є найважливішими людьми. вони завжди прийдуть на та завжди зможуть втішити та розвеселити. я їх кохаю та поважаю, тому що вони мене виховали та виростили. тільки вони знають мене так сильно, як потрібно їм. я дуже люблю з ними гуляти та проводити час. без них я не маю сенсу життя, та коли їх не стане, я буду пам'ятати їх, як героїв мого життя. і вам за все, мої батьки.хай щастить)


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Твір мініатюра на тему: Які думки викликала у мене поезія поетів-шістидесятників... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube