Категория
Українська література, опубликовано 07.06.2020 01:39

Завдання про твір "Чорна Рада"

1. Види образів (образ-пейзаж, образ-портрет, образ інтер'єр; зорові слухові, тактильні образи) Навести 2-3 приклада до кожного з образів.

2. Художння мова твору, приклади мовних засобів (навести 1-2 приклади із твору).

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Люба — перша приятелька Михайлика, шкільна подруга. Ця дівчина — сама щедрість, доброта. Вона мовби випромінює сонце. Це маленька лісова царівна, яка знає дуже багато таємниць природи. Дівчина надзвичайно спостережлива, чуйна. Це вона «пособила» Стельмахам не їхати з Поділля в Херсонські степи… Як і тітка Василина, Люба співуча: «В них живуть голоси… предків». Героїня розуміє проблеми іншого і сприймає їх, як свої.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Да
оллдддлллли тлопешж
Ответ
Ответ оставил: Гость

r=r1+r2+r3

r=6+8+24=38 ом

ответ: r=38 ом

Ответ
Ответ оставил: Гость

3) = 1/8((4x^2+1)tan^(-1) *(2x) -2x) +c. и что бы проверить нужно просто взять производную


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Завдання про твір "Чорна Рада" 1. Види образів (образ-пейзаж, образ-портрет, образ інтер'єр; зорові слухові, тактильні образи) Навести 2-3 приклада до кожного з образів. 2. Художння мова твору, приклади мовних засобів (навести 1-2 приклади із твору).... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube