Категория
Українська література, опубликовано 07.06.2020 01:37

Напишіть листа режисерові фільму « Іван Сила»,розкажіть,що саме вам сподобалося,а що,можливо,ви зробили б по-іншому.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Повість М. Стельмаха "Гуси-лебеді летять" сформували у мене відчуття патріотизму. Водночас я поринув у казковий світ нерозгаданих доріг, дрімучих пралісів і тих гусей-лебедят, що на своїх крилах виносили з біди маленького хлопчика. Я зрозумів, що попри болючу і драматичну реальність є ще й фантастичний спосіб сприйняття дійсності. Згадаймо як автор побачив у вітрякові жар-птицю, котра не хотіла розлучатися із землею. Ми повинні з шанувати й оберігати свою землю, адже соціальна реальність українського села початку 20-х років ХХ ст. бажала кращого. Саме тому хлопчик вдававсядо веселих і карколомних осінньо-зимових пригод через відсутність взуття. Чи коли він не мав доступу до книжок і самотужки навчився читати і шаленів від цього.
Твір навчив мене не дружити з поганою компанією, а бути толерантною людиною. Згадайте Порфирія, який подався до банди, а потім покаявся.
Також Михайло Стельмах вчить любити природу, кожну травинку і побути на самоті.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ї Михайлик, герой повісті М.Стельмаха “Гуси-лебеді летять” хотів обміняти дві склянки гарбузового насіння? (М.Твен “Пригоди Тома Сойєра”)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Вона ще живе!!!!!!!!!!!!
Ответ
Ответ оставил: Гость

1) 3*7=21(литр) 

ответ: 21 литр воды) 


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Напишіть листа режисерові фільму « Іван Сила»,розкажіть,що саме вам сподобалося,а що,можливо,ви зробили б по-іншому.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube