Категория
Українська література, опубликовано 07.06.2020 01:37

20. Установіть відповідність між початком і закінченням фрази
Початок фрази
Закінчення фрази
1 Сліпий старець сказав...
А ...перестояло, сили в ньому за-
2 Ворожка сказала...
багато
3 Зачиняючись, двері сказали... Б ...бабки є, щастя ні грама
4 Повертаючись у свій час, Софій В ...ілар-р-рок
ка сказала...
Г...це монета не з нашого часу
д...кор-р-ралі​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Відповідь " Сон " -_-
Ответ
Ответ оставил: Гость
Він дуже поспівчував їм і віддав половину свого насіння яке він вкрав у своеї мами. Він відмовився від можливості почитати книгу яку давно шукав. Такий вчинок міг зробити тільки справжній парубок.
Сьогоденні люди навіть не подивляться у сторону жебраків, ніхто не відмовився б купити собі велик або телефон ніж допомогти страждаючим.
Жебраку допоможе тільки такий самий жебрак.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Твір починається описом Наума Дрота, багатого й побожного селянина, і його дружини Насті. Автор розповідає про їхню доньку Марусю, роботящу, красиву і покірну дівчину. Зав’язка розпочинається тим, що Маруся іде на весілля, куди її запросили дружкою. Там вона знайомиться із старшим боярином Василем, і між ними майже одразу виникає кохання. Наступного дня Маруся з подружкою Оленою йде на базар, Василь напрошується їх супроводжувати. Дорогою назад Олена повернулася до міста, тож пара на певний час залишилась на самоті. Вони призналися одне одному про свої почуття; того ж дня у них відбулося побачення біля озера. Василь довго відвідував Марусю, і одного дня заслав старостів. Але Наум Дрот відмовив хлопцю, мотивуючи це тим, що його можуть забрати в рекрути. На довгий час закохані розлучаються, згодом Василь з’являється і розповідає, що навчився грамоти, а його хазяїн обіцяв найняти «найомщика», який стане солдатом замість хлопця. Василь ще раз сватається до Марусі і цього разу отримує згоду від її батька. Василь повинен поїхати до Одеси і Москви, тому наречені розлучаються. Маруся сильно тужить без коханого. Утім, більше вони не зустрілися, оскільки одного дня Маруся застудилася, сильно захворіла і невдовзі померла. Василь повернувся у той же день, коли померла його наречена. З туги за нею він іде до монастиря, де став ченцем, але незабаром помер.
Ответ
Ответ оставил: Гость

2al + 3h2so4 = al2(so4)3 + 3h2

 

2al(0)-2e=2al(+2)   вос-ль, ок-ние

3h(+1)+1e=3h(0)   ок-ль, вос-ние


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: 20. Установіть відповідність між початком і закінченням фразиПочаток фразиЗакінчення фрази1 Сліпий старець сказав...А ...перестояло, сили в ньому за-2 Ворожка сказала...багато3 Зачиняючись, двері сказали... Б ...бабки є, щастя ні грама4 Повертаючись у свій час, Софій В ...ілар-р-рокка сказала...Г...це монета не з нашого часуд...кор-р-ралі​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube