Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 20:30

Художні засоби в творі Вітька + Галька

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Відповідь В) Лірики.
Ответ
Ответ оставил: Гость

проблема життя і смерті, мабуть, найголовніша у творі.здається, життя тут нічого не варте, бо надто легко може обірватися чи у боротьбі з суворою природою гір, чи у безглуздій бійці двох ворогуючих родів, чи ще де.

проблематика «тіні забутих предків» гармонія між людиною та світом природи життя і смерть добро і зло язичництво і християнство .сила кохання і неможливість жити без ньогою вплив мистецтва на людину.роль праці в житті людини. стосунки батьків і дітей

проблеми, розглянуті автором у повісті, філософського плану: справжня краса, сенс життя і ставлення до смерті, людська мораль, гармонія людини і природи, проблеми соціального буття народу. саме це коло питань окреслює проблематику повісті м. коцюбинського «тіні забутих предків» і визначає її мистецьку етичну цінність.

Ответ
Ответ оставил: Гость

если я не ошибаюсь то проекция будет высотой из с на ав, которая равна корень из 324-36= корень из 288= 12 корней из 2, так как высота это и медиана то точкой пересечения она делится в отношении 2 к 1 от вершины, то например если рн перепндикулярно авс то вн= 8 корней из 2 значит рв= корень из 128+36=2 корень из 41, в правильности не уверен так что подожди еще решений

Ответ
Ответ оставил: Гость

нельзя гнать человека только потому,что вы подозреваете его в чем-то


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Художні засоби в творі Вітька + Галька... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube