Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 20:40

ООЧЕНЬ Художні засоби неймовірні пригоди Івана Сили (з першого-по шостий розділи)

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

а переведите на русском не понимаю.

Объяснение:

переведёте постараюсь сделать!!! УЧУСЬ В ПЯТОМ КЛАССЕ

Ответ
Ответ оставил: Гость
1 доля скруджа 2 прийшов перший дух який його попередив 3 дух минулого 4 дух теперiшнього 5 дух майбутнього 6 скрудж випрявляеться
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сватання, Пасха, Вечорниці, Весілля, Похорон
Ответ
Ответ оставил: Гость
О. стороженко у своєму оповіданні повчає  читача, намагається йому прищепити риси доброти, чуйності, порядності, працьовитості, людяності, ввічливості і в той же час засуджує скупість, заздрість, підступність, жорстокість, егоїзм…так, у творі автор зазначає: 1) «глянеш на того щасливого, а він тобі показує на другого, а сам жалується на свою недолю». 2) «зовуть щасливими і тих, що увесь свій вік нічого не дбають, як мій павлусь. бог їм усе дає, а вони нудяться світом, не знають, що у них є і чого їм треба». 3) «зовуть і скупого щасливим, бо у його багацько грошей; а він, неборак, увесь свій вік стереже тих грошей, як рябко на ланцюгу, ніякої користі з них не має — і голодний, і холодний, ще гірше од якого-небудь бідолахи». 4) «…той тільки щасливий, хто другому не завидує, а дякує бога за те, що він йому послав…» 5) «не той тільки щасливий, що сам натріскається і виспиться, а той, що й другого нагадує і заспокоїть…»


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: ООЧЕНЬ Художні засоби неймовірні пригоди Івана Сили (з першого-по шостий розділи)... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube