Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 20:53

Волосся русяве, потемніле…», — так дід Трохим сказав про... А) Василя Б) Сергія В) Гната 11. Автор називає дерева нічного лісу: А) казковими велетами Б) велетенськими глибами В) нічними чудовиськами 12. Що таке "палеонтологія"

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Водночас і веселою,життєрадісною та сумною безсилою. Вона постає самостійною.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Если не ошибаюсь г)
я читала просто давно
Ответ
Ответ оставил: Гость
А) непосидючий; («…неодмінно щоб битися, щоб що-небудь перевернути догори ногами. Спокій був його ворогом, з яким він боровся на кожному місці») б) сильний; («…першій по силі на всю вулицю, враз тобі дасть підніжку, зімне, насяде…») в) відкритий; («Він міг би підійти тихенько так, щоб не почув би ніхто, — але Федько того не любив») г) впертий; («…не як всі діти поводиться. Він не плаче, не проситься, не обіцяє, що більше не буде. Насупиться й сидить. Мати лає, грозиться, а він хоч би слово з уст, сидить і мовчить») д) стійкий; («камінь, а не дитина! Сибіряка якийсь…») е) правдолюб; («Якби не схотів, то міг би одбрехатися, але Федько брехати не любить») є) непримиренний до зрадництва; («Не любить також Федько й товаришів видавати») ж) спокусник; («…Федько знову спокушає Толю. І спокушає якраз у такий момент, коли ні одному чоловікові в голову б того не могло прийти») з) шанобливий до батька; («…якби зачепили його тата, зразу б грубості почав говорити, а то й битись поліз би») и) спритний; («Ловкий хлопчак», «жилаве, чортове хлопча. Стриба, як кішка»)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Хороший, добрий і чесний хлопчик.
Хлопчик який любить кожну травинку, кожну розминку, який падає виходу і заходу сонця..
Його цього всього навчила мати.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Волосся русяве, потемніле…», — так дід Трохим сказав про... А) Василя Б) Сергія В) Гната 11. Автор називає дерева нічного лісу: А) казковими велетами Б) велетенськими глибами В) нічними чудовиськами 12. Що таке "палеонтологія"... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube