Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 20:56

Хто влаштував хлопцям із твору Я.Стельмаха "веселі канікули?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Объяснение:

Новели Винниченка відкрили нові горизонти в дослідженні таємниць людської душі, "темних" інстинктів і підсвідомих імпульсів, людської особистості. Дошукуючись прихованих причин, подій і вияву в поведінці персонажів об'єктивних законів, письменник водночас зберігає їх внутрішню свободу, своєрідність, непередбаченість. Він зображує людей, що вирізняються своїм темпераментом, інтелектом, волею, активністю.

Герої Винниченка шукають відповіді на питання про смисл життя, доцільність існування людства. Письменник розглядає смерть як частину неминучої та гіркої правди життя. Думати про смерть в ім'я життя — такий зміст оповідань екзистенційної проблематики Винниченка. Наслідуючи ідеї Ніцше (поєднання соціокультурних і біологічних начал у людині), письменник пояснює вчинки героїв психологічними причинами.

З темою смерті пов'язані роздуми про швидкоплинність часу, про зв'язок з майбутнім, про час — історичний і космічний, об'єктивний і суб'єктивний. Герої оповідання "Момент" свідомо вибирають шлях, сповнений смертельних небезпек, заради життя і щастя в ньому. Тюремний Шахерезада, від імені якого ведеться розповідь, і його випадкова знайома Муся нелегально переходять кордон. Обоє знають про рівень ризику, в якийсь момент навіть упевнені, що гинуть. Та це ще не зараз. Ставлення героїв до цієї неминучої фатальності кокетливо-байдуже ("стало страшно смішно: я — мертвий"). За кілька миль від кордону можна собі дозволити "пожартувати" зі смертю: "Я — будучий мертвяк. Лежу десь в якому-небудь ярі, дикому, порожньому, наді мною небо, на виску маленька чорна ранка, а над ранкою кружка сидять такі ж самі блискучі, зеленкуваті мушки й ніби ворожать, заглядаючи у неї, туди, всередину, де оселилась смерть. І лице моє теж зеленкувате, тверде... А на скелі якійсь сидять чорні, великі, таємні ворони і ждуть чогось".

Ответ
Ответ оставил: Гость

Я могу с уверенностью сказать, что Михаил Юрьевич Лермонтов – мой любимый поэт. Мне нравятся все его стихи. Это признанный мастер слова.

Мне нравятся стихи Лермонтова за то, что они заставляют задуматься о жизни. Недавно я прочел стих под названием “Молитва”. В нем говорится о том, что человек постоянно сталкивается в жизни с трудностями, однако нужно найти в себе силы и очистить свою душу при молитвы.

Сердце сжимается от тихой грусти, когда я читаю стих Лермонтова “Тучи”. Я представляю, как душа поэта мчится, не зная покоя, в “сторону южную”. Если задуматься, то каждый человек в определенные периоды своей жизни не может найти душевное пристанище.

Творчество Лермонтова – это бесценное сокровище русской литературы. Мне нравится, что в стихах Михаила Юрьевича описываются трудности, с которыми сталкивается каждый человек.

Ответ
Ответ оставил: Гость

Можно с уверенностью заявить, что Михаил Лермонтов — это один из величайших русских поэтов. Все то, о чем писал Лермонтов в свое время, до настоящего времени не теряет своей актуальности и продолжает насыщать мудростью все новых и новых представителей современного поколения. Это удивительно, ведь времена, в которые жил Лермонтов, и современность — это две разных эпохи. Впрочем, великие произведения остаются великими навсегда.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Проблеми з екологією- це смерть для планети. Проблема з екологією впливає і на нас, на наше здоровя. Найпоширеніші проблеми це токсичні гази, паливо машин.
Ответ
Ответ оставил: Гость

пусть х грн. стоит 1 кг конфет,а у грн. стоит 1 кг печенья.составим систему

5х+4у=310       5х+4у=310

3х-2у=76 /*2   6х-4у=152

11х=462

х=42

значит 1 кг конфет стоит 42 грн.,а 1 кг печенья 3*42-2у=76

2у=50

у=25 грн.

Ответ
Ответ оставил: Гость

м масса = 56 + 32 + 4*16 + 7*(2*1 + 16) = 152 + 126 = 278 г

н2о = 7*(2*1 + 16) = 126 г

м доля воды = 126*100/278 = 45,3%

45,3%/100% = 0,4530,453*139 = 62,97 г


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Хто влаштував хлопцям із твору Я.Стельмаха "веселі канікули?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube