Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 21:02

Врятувати сомка ціною свого життя Іван Брюховецький Божий чоловік Яким Сомко Петро Шраменко

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Давно же вона хотіла, його щоб душка полетіла к чортам і щоб дух не пах
2. Побачила Юнона з неба, що пан Еней на поромах
3. Сховала під кибалку мичку, щоб не світилася коса
4. Коли б вона та не бісилась, замовкла і не камезилась, щоб ти се сам їй звелів
Ответ
Ответ оставил: Гость
Іван Терешка під час 2 світової війни готовий до самопожертви заради Джулії,сміливість,кохання до Джулії, розум. Бажання допомогти втекти іншим від німців з концтаборів.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Дідусь Михайлика був незвичайно вмілою людиною і мав «золоті руки». Він настільки багато усього вмів, настільки багато допомагав людям, що його «знав увесь повіт». Найдорожчими для дідуся була «земля, вірна жінка і пісня». Він настільки поважав свою дружину, що коли пізно повертався з заробітків, не смів її будити і проводив ніч під її вікном. «…Біля вікна дружини і прихопив мого діда останній осінній сон і простуда». Дід Дем’ян занеміг і незабаром помер. Не надовго пережила свого чоловіка і бабуся Михайлика.
Джерело: http://dovidka.biz.ua/gusi-lebedi-letyat-harakteristika-dida-dem-yana/ Довідник цікавих фактів та корисних знань © dovidka.biz.ua
Ответ
Ответ оставил: Гость
Василь бідний  селянський парубок, наречений Марусі,сирота , працює свитником у місті.Він розумний , гарний,працьовитий і релігійний.
Маруся головна героїня, донька Наума Дрота,висока , прямесенька, як стрілочка,чорнявенька,очиці ,як тернові ягідки,бро-воньки , як на шнурочку, личком червона , як панська рожа,що у саду цвіте.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Врятувати сомка ціною свого життя Іван Брюховецький Божий чоловік Яким Сомко Петро Шраменко... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube