Категория
Українська література, опубликовано 07.06.2020 01:08

Українська мова, 07.05.2020 13:41, Урлатоп
Дай відповідь на запитання і виконай завдання,
4. Який ще заголовок можна підібрати до прочитаного
твору?
|
3. Де колись жили солов'ї? Знайди відповідь у тексті.
Установи за до цифр послідовність подій в
тексті.
Солов'ї гуртом летять в Україну,
Залетів один соловей в Україну.
Розповідали старі люди.
Цар втратив спокій.
Відповідь селян заморському гостю.
5. Про кого (про що говорить автор такими словами?
Співучий, працьовитий
Зачудовані, співучі, заморські
Знайомі, сумні, найкращі
6. Продовж речення словами з тексту.
Давня легенда розповідає про пташку, пісні якої
ГУРНЕ ЧИТАННЯ

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Володисмир Сосюра - великий провидець , геній української літератури . Його твори актуальні в наш час тому , що тема патріотизму і висловлювання власної думки вічна , невмируща . " Любіть Україну " - яскравий приклад широкого висловлювання про Україну поетом
 Кожний рядок вірша розкриває сутність справжнього патріотизму письменника , його любов до Батьківщини і прагнення до свободи .
 Кожне слово неначе пророцтво , настанова дає нам силу і віру в себе 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Действие былины начинается с того, что Илья Муромец собирается в путь: постояв «заутреню во Муроме», он к обедне хочет поспеть «в стольный Киев-град». Перед Черниговом встречается ему вражеское войско, которое он разбивает. Черниговские «мужички» просят его стать воеводой в городе, но Илья Муромец отказывается и едет дальше по опасной прямой дороге в Киев, несмотря на предостережения об обитающем там Соловье-разбойнике - он губит путников «посвистом соловьим» и «покриком звериным».

Богатырь ранит и берет в плен разбойника, а затем, приехав в Киев, оставляет его на княжеском дворе связанным. Князь Владимир не верит в рассказ о том, что гость проехал по прямой дороге в Киев и победил Соловья-разбойника. Удивленный тем, что грозный враг, действительно, пленен, князь просит его показательно посвистеть. Когда тот производит своим свистом разрушения в городе, Илья Муромец вывозит его в чисто поле и казнит.
Ответ
Ответ оставил: Гость

надвечір ясне   небо потемніло.зашуміли віти дерев.налетів вітер.сонце яскраво освітило будинки,а небо все темнішало.ось уже і сонце сховалось за важкими хмарами.спалахнула блискавка,десь дуже близько прокотився грім.перша важка капля впала на розжарений асфальт.вітер раптово ущух,полетів далі.а по дахах залопотіли кроки довгожданного дощу.

Ответ
Ответ оставил: Гость

овёс - овёс - [ав' ос] - 2 слога

 

о [а] -  глас.,безударн.

в [в'] - согл.,парн.,зв.,мягк.

ё [о]  - глас.,ударн.

с [с] -  согл.,парн.,глух.,тв.

4б.,4зв.

 

аист – а-ист - [аист] - 2 слога

 

а [а] -  глас.,ударн.

и [и] - глас.,ударн

с [с]  - согл.,парн.,глух.,тв..

т [т] -  согл.,парн.,глух.,тв.

4б.,4зв


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Українська мова, 07.05.2020 13:41, Урлатоп Дай відповідь на запитання і виконай завдання, 4. Який ще заголовок можна підібрати до прочитаного твору? | 3. Де колись жили солов'ї? Знайди відповідь у тексті. Установи за до цифр послідовність подій в тексті. Солов'ї гуртом летять в Україну, Залетів один соловей в Україну. Розповідали старі люди. Цар вт... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube