Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 21:09

Чому хлопчики не осудили вголос вчинок Шпичака, ніяк не відреагували на його обіцянки? Як би ви повели себе в цій ситуації?​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Вороний — постать суперечлива і складна; для характеристики його діяльності універсальної формули не знайдеш: у його творчій біографії періоди піднесення змінюються періодами занепаду і зневіри. Так, інтерес до робітничого руху в Росії й Австрії, захоплення революційним демократизмом Шевченка та Франка, навіть економічним ученням Маркса чергуються у Вороного із зацікавленням «естетичним стражданням» Верлена, пантеїзмом Шеллінга, індивідуалізмом російських та французьких символістів.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Слеза либо слёзы правильно)

Ответ
Ответ оставил: Гость
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Ответ
Ответ оставил: Гость
Чомусь завжди вважають, що казки цікаві лише дітям. Може, тому що в них багато вигадки і дорослі впевнені, що дітям цього досить. Але як часто вони загупають слова російського класика О. Пушкіна: "Сказка — ложь, да в ней намёк, добрым молодцам урок". Тож, на мою думку, дорослим іноді слід погортати сторінки казок і трішечки інакше подивитися на цей світ.
Недарма відомий український письменник Б. Лепкий до своєї казки "Мишка" зробив такий підзаголовок "Казка для дітей: для малих і великих"...


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Чому хлопчики не осудили вголос вчинок Шпичака, ніяк не відреагували на його обіцянки? Як би ви повели себе в цій ситуації?​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube