Категория
Українська література, опубликовано 07.06.2020 01:06

«Джим Ґудзик і машиніст
Лукас». Запишіть 5 суттєвих відмінностей фільму і
книги.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Через роки після війни рідня Терешки отримала лист  від Джулії Новеллі. Її врятували партизани, після вона стала трудитися в Союзі боротьби за мир. У Івана залишився син — Джованні, якого Джулія змусила вивчити російську мову. Італійка завжди пам’ятала коханого і шкодувала, що немає жодного його фото …



Ответ
Ответ оставил: Гость
Ми це писали в 6 класі .Сам пиши
Ответ
Ответ оставил: Гость
1.Та є в мене,коли послухати одних,слабкість,а коли повірити іншим-дурість;саме вона й завдає найбільшого клопоту та лиха.
2.Я і досі завжди із хвилюванням входжу в передосінню золотисту втому полів,я і досі не можу спокійно дивитися на останні,стзі від негоди,вітряки,на ці добрі душі украінського степу,що віками вписували в сторінки хмар і неба нелегкий літопис хліборобськоі долі.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1.Ким є Михайлик? (Він є бідним сільським хлопцем). 2. Чи мав головний герой взуття на початку твору? (Ні). 3. Як звали батьків Михайла? (Батько - Панас Дем`янович, мати - Ганна Іванівна). 4. Що найбільше любив Михайло? (Читати книги). 5. Яка незвичайий птах мешкав у дворі Михайлового будинку? (Качка). 6. Навіщо Михайлові гарбузові семена? (Він хотів обміняти їх на книгу). 7 Звідки у Михайлика з`явилося взуття? (Взуття купив йому батько). 8. Чи потрапив Михайлик до театру? (Так). 9.Хто впустив Михайла до театру? (Дядько Себастіян). 10. Чи вмів головний герой множити числа? (Ні). 11. Хто водив до школи Михайлика, доки в нього не з`явилося взуття (Батько). 12.Як звали дідуся Михайлика? (Дем`ян). 


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: «Джим Ґудзик і машиніст Лукас». Запишіть 5 суттєвих відмінностей фільму і книги.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube