Категория
Українська література, опубликовано 07.06.2020 00:56

9. Напишіть твір-мініатюру на одну із запропонованих тем:
• «Іван Сила - утілення непереможного духу українського народу, його доброти і
щирості» (за повістю Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

«Іван Сила - утілення непереможного духу українського народу, його доброти і  щирості»

Іван Сила – український борець, боксер, важкоатлет, що втілює непереможний дух нашого народу. Цей чоловік чимало часу виступав у цирку, інтригував глядачів своїми чарівними номерами. Проте не лише своєю спортивною кар’єрою був відомий Іван. Важкоатлет славився ще й своєю духовністю, добротою та щирістю.

     Іван Сила зневажав тих, хто ображає слабших і завжди прагнув заступитися за тих, хто цього потребує. Після того, як спортсмен приїхав на заробітки до міста, він був свідком сцени побиття цілим натовпом однієї людини. Для нього це було неприпустимими, тому він став на захист того нещасного. Звичайно, згодом виявилось, що цей нещасний злодій. Але ця подія із житті Івана дає нам зрозуміти, що цей чоловік – надзвичайно добра та чуйна до проблем навколишніх людина.         Не тільки до людей Іван виявляє свої найкращі риси. Важкоатлет також не розуміє дикунства з боку глядачів до тварин. Виступаючи у цирку, він був змушений битися з биком. Це був найнеприємніший бій у його житті, після якого він тяжко переживав: «Чим бідолашна тварина завинила, що люди роблять із неї смертельну забавку?».

      Іван – сильний фізично та морально чоловік. Для него неприпустимо, коли страждають інші: будь то люди, чи тварини. Це славетна людина втілює найкращі риси усього українського народу – його доброти та щирості.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Тема  - це смислове визначення його змісту, що відображає авторське бачення зображуваного явища, події, характеру або інший художньої реальності.
Ответ
Ответ оставил: Гость
У него хорошие отношение были со своим дедом с отцом а с мамой  плохие 

Ответ
Ответ оставил: Гость
No ponyatiua sorry....


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: 9. Напишіть твір-мініатюру на одну із запропонованих тем:• «Іван Сила - утілення непереможного духу українського народу, його доброти іщирості» (за повістю Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube