Категория
Українська література, опубликовано 07.06.2020 00:54

Як звали пса Чепіжного,який,за його словами,не виконував своїх обов‘язків?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Розділ 1 Лебеді летять. Розповідь діда Михайлика про прихід весни і ключі сонця. Зустріч з дядьком Себастіяном. Лист від батька Михайлика. Прогулянка хлопчика з Петром до лісу. Розділ 2 Любов Михайлика до книги Їжа для орачів Книжечка Дивимось диво Бабське чаклування. Розділ 3 Якимівська загорожа Чорнява дівчина біля вориння Розмова з дівчиною Прощання з любою Делікатність дідуся Мій сон Розділ 4 Намотування вітряків «Космографія» — незрозуміла книга Босонога ярославна Продаж корови заради навчання Розділ 5 Розповідь про гриби «Тарас Бульба» — книга від попа Знахід маремухи і сироїжок Пісня про гай Молоденькі червоноголовці Розділ 6 Гостювання Михайлика у дядька Себастіяна. Повернення Порфирія з банди. Скарги Юхрима Бабенка на дядька Себастіяна Вимога Юхрима Бабенка отримати на себе характеристику від дядька Себастіяна. Читання дядьком Себастіяном характеристики на Юхрима Бабенка Розділ 7 Повернення Михайлика з дідом додому вночі Зустріч подорожуючих з червоноармійцями. Хвороба і смерть дідуся. Сум бабусі за дідусем Похорони бабусі. Розділ 8 Сум Михайлика за померлими старими. Зустріч хлопчика з Любою Приїзд батька Михайлика. Михайлика приймають до школи у другий клас. Батько купує сину чоботи.   Розділ 9 Оголошення про першу театральну виставу на селі. Намагання Михайлика потрапити до театру; Допомога дядьки Себастіяна. Перегляд театральної вистави в селі. Від’їзд Мар’яни з козаком Звернення Мар’яни до Михайлика про важливість навчання. Михайлик з Любою йдуть до школи.

Джерело: http://dovidka.biz.ua/gusi-lebedi-letyat-plan-do-tvoru/ Довідник цікавих фактів та корисних знань © dovidka.biz.ua

Ответ
Ответ оставил: Гость
Довгі ноги, довгий ніс,
По болоті ходить скрізь.
(Лелека)
Стоїть корито,
Повне води налите.
(Ставок) 
Через воду він проводить,
А сам з місця вік не сходить.
(Міст)
І червона, й соковита,
Та гірка вона все літо.
Припече мороз – вона
Стала добра й смачна. 
(Калина)
До дітей на кожне свято
Просять в гості завітати,
Бо солодкий і смачний.
Здогадались, хто такий?
(Торт)

Ответ
Ответ оставил: Гость
Кто волшебницу узнает? Над землей она летает. Чудеса творить умея, Всем в беде поможет...


Ответ
Ответ оставил: Гость
Ідучи зі школи я спіткнувся на яму. Заглянувши я побачив маленьку дівчинку. Давши руку я її витягнув і запитав:
-Як тебе звуть дівчинко, і що ти там робила?
-Мене звати Українка, але про мене всі забули і покинули.
Через горе я сховалась у цій ямці, щоб ніхто мене не бачив.
Ти мій справжній рятівник і за це я тобі подарую цей прапорець. Але це не просто прапор, а знак вірності і миру.
-Бувай.
Я прокинувся. Зрозумівши, що це був сон я заспокоївся. От так я зустрів дівчинку "Україну", яка мені подарувала незабутній символ: Наш рідний прапор.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Як звали пса Чепіжного,який,за його словами,не виконував своїх обов‘язків?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube