Категория
Українська література, опубликовано 07.06.2020 00:36

Дитинство —чарівний світ пригод і романтики… Ява і Павлуша мали благородну ідею.., а яку ідею маєш ти? (За твором В.Нестайка “Тореадори з Васюківки”). Написати твір (7-8 речень)

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ст 75    прочитай уважно,  ПРОРОЦТВО АНХЫЗА ПРО МАЙБУТНЮ СЛАВУ РИМУ!!!,
Ответ
Ответ оставил: Гость
Михайлик був не послушний,багато разів отримував просузана від своєї мами,коли він спскався на санчатах з гірки отримав досить добре на горіхи,але врятувало те що він не бурхкнув ні разу за ніч.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Відповідь загадки - Жаба. 
Ответ
Ответ оставил: Гость

справжня поезія здатна змінювати наше сприйняття світу. вона дає змогу побачити те, чого ми просто не помічаємо через щоденні турботи. саме завдяки поезії ми щоразу по-новому відкриваємо для себе казкову красу природи. звичайний осінній пейзаж під пером майстра слова олюднюється й оживає, наповнюється в нашій уяві яскравими кольорами та звуками. анатолій мойсієнко зображує осінь у стані її найбільшої краси. вона викликає не сум, а захоплення. присутність ліричного героя у творі «жовтень жовті жолуді* виражена мінімально. він постає як заворожений спостерігач, який читає «золоте есе« осені в загадковій книзі природи.

з неабиякою майстерністю автор використав прийом персоніфікації, наділивши явища природи людськими властивостями. в уяві читача послідовно зринають виразні зорові образи: жовтень нагадує дбайливого господаря, який несе на базар зібраний урожай; вітер набиває свій золотий кисет не тютюном, а листям і павутинками бабиного літа; дощ походжає, як завзятий загальну картину доповнює незвичний образ сонця: воно незграбне, немов рак. бо має золоті клешні-промені, і дуже обережне, бо осіннє.

у творі панують осінні кольори, золотий і жовтий. не раз уживаний епітет «золотий« викликає в уяві привабливу картину не сумної і плаксивої, а саме красивої і величної осінньої природи.

інтонаційної виразності цій поезії повтори приголосних і голосних звуків алітерації й асонанси. сполучаючись між собою, вони формують неповторний звукопис усього твору, який збагачує яскравий малюнок осінньої природи.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Дитинство —чарівний світ пригод і романтики… Ява і Павлуша мали благородну ідею.., а яку ідею маєш ти? (За твором В.Нестайка “Тореадори з Васюківки”). Написати твір (7-8 речень)... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube