Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 21:45

Твір про поетичну спадщину павла тичини і враження від прочитаних творів

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Тичину називали то символістом, то імпресіоністом, то романтиком… Чи зводили характер його поезії до справді притаманної йому панмузичності, Історик вітчизняної літератури Сергій Єфремов так казав про поета:

«Тичину важко уложити в рамки одного якогось напрямку чи навіть школи. Він з тих, що самі творять школи... Поет, мабуть, світового масштабу, Тичина формою глибоко національний, бо зумів у своїй творчості використати все багате попередніх поколінь надбання. Він наче випив увесь чар народної мови і вміє орудувати нею з великим смаком і майстерністю... Дивний мрійник з очима дитини і розумом філософа

Ответ
Ответ оставил: Гость

sбок. =  3*s asb

s asb=1/2*ab*sp=1/2*5*6=15;

  sбок. = 3*15=45

Ответ
Ответ оставил: Гость

немає нічого милішого за рідний дім. дім, де ти народився і виріс, дім, де живуть твої батьки, дім, де завжди тепло й затишно, дім де тебе виховували, пестили, голубили. тут солодко спиться і радісно живеться, бо знаєш, що поруч є люди, які тебе люблять незважаючи ні на що і завжди у скрутну хвилину.

кожної весни з вирію повертаються птахи. вони пролітають іноді тисячі кілометрів, лише для того, щоб вивести пташенят у тому місці, де вони самі вперше стали на крило. риби повертаються на нерест туди, де самі народились, пливучи навіть проти стрімкої течії. а люди, хоч як би далеко занесла їх доля з рідного дому, мріють повернутися назад. є навіть така хвороба – ностальгія. так називають той стан, коли людина тужить за рідною землею.

людство вигадало багато приказок і прислів’їв на тему того, що вдома краще, ніж деінде. у кожного народу вони свої, але в цілому всі дуже схожі. бо немає жодної нації, яка б сказала, що десь є земля краща за її рідну, немає жодної родини, яка сказала б, що в гостях краще, ніж вдома. так воно і є. недарма українці кажуть, що ніде вода не п’ється так солодко, як з рідної криниці.

Ответ
Ответ оставил: Гость

це залежить вiд вживаноï ïжi та ïï перетравлення


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Твір про поетичну спадщину павла тичини і враження від прочитаних творів... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube