Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 21:45

нужно"!!!!!!
Охарактеризуйте постмодернізм як літературний напрям.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Відповідь:

Сучасні літературознавці (Тамара Гундорова, Соломія Павличко, Дмитро Наливайко, Роксана Харчук) літературний процес кінця ХІХ-ХХ ст. умовно поділяють на два етапи: епоха модернізму: кінець XIX - перша половина й середина XX сг.; епоха постмодернізму: 80-90 роки XX ст. - поч. XXI ст. Постмодернізм (лат. post — за, після, далі; франц. modeme — сучасний, новітній) як літерату­рна течія виник у США та Європі в останню третину XX ст. Естетичну природу цього мистецького явища пов’язують із плюралізмом — поєднанням і органічним співіснуванням різних художніх систем. Постмодерний дискурс синтезує мистецтво й антимистецтво, елітарну й масову культуру, карнавальне, іронічно-сміхове та серйозне ставлення до дійсності.

Ответ
Ответ оставил: Гость

Что обясни чётко)!......

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:39936 килобайт равно 4.09 * 107 байт 39936 байт равно 39 килобайт.

Объяснение:

Единицы измерения: Информация. Перевести килобайты в байты. Новый расчет. килобайт. поменять. байт.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Я вважаю, що мені поталанило, тому що я розумію та люблю поезію. Ну, звичайно, не всю. Бувають і погані вірші. До того ж смаки людей різноманітні, як і поетичні твори.
Мені ближче сучасні поети. Зараз читати нові вірші допомагає Інтернет. Часто знаходжу там твори, які подобаються. Імен авторів я потім, мабуть, не згадаю. А от поезії залишаються в пам’яті.
Звичайно, я люблю українську класичну поезію. Справжнім генієм є Тарас Шевченко, і рівних йому немає. Дуже ніжна та водночас бунтівна, сильна поезія Лесі Українки. “Ще не було епохи для поета, але були поети для епох” – ці слова точно про них написала Ліна Костенко.
Також прекрасна лірика Максима Рильского та Володимира Сосюри. А які чудові вірші про кохання писав наш поет Павло Тичина! Читаєш та відчуваєш, що вони неначе торкають струни серця.
Поезія потрібна щоб розвиватись та дізнаватись щось нове.


Ответ
Ответ оставил: Гость
Розповідь у творі ведеться від імені головного героя - хлопчика Михайлика .Це сам автор Михайло Панасович Стельмах у дитячі роки. Дитинство письменника розповідається у творі "Гуси - лебеди летять" . Михайло розповідає про своє життя і переживання, про своє ставлення до всього , що він баче навколо  , свідком й участником чого доводиться бути йому самому. З великою любов,ю та пошаною герой описує людей , які прищепили йому любов до праці, книги, добра й краси в житті: це батько та мати , бабуся з дідусем, дядько Себастьян. Ці необразовані, бідні люди мали найголовнішу коштовність - великі души й добрі серця.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Тема: зображення казкової краси морської тиші, коли в морі ледве хлюпочуть хвилі і сяє сонечко. 
Ідея: возвеличення приємного почуття душевного комфорту, насолоди від гарної погоди на морі.
 Основна думка: приємна погода сприятливо впливає на внутрішній стан людини, її настрій.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: нужно"!!!!!! Охарактеризуйте постмодернізм як літературний напрям.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube