Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 21:57

Особливості повіст плс

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

літературний прозовий твір середньої форми, довший за оповідання, але коротший за роман, під відповідною назвою поширений у слов'янських мовах та країнах.

Я хз чи це правильно,але має бути

Ответ
Ответ оставил: Гость
17 ∠⊕вввввввввва⇄∈вваа⇒πаа∵∵∧ааа
Ответ
Ответ оставил: Гость

наш літописець зображує князя володимира в той спосіб, що у ньому немов були дві душі: поганська і христіянська. володимир-поганин був войовничий, жорстокий, рознузданий, — володимир-христіянин визначався лагідністю і милосердям, любив мир, лад і спокій, був строгий для себе. така внутрішня переміна людини цілком можлива, — христіянство мало величезний вплив на людей, особиво на тих, що приймали його щиро, з глибокою вірою. але рівночасно володимир був якби символом перемін, які переходило тоді українське громадянство. україна довгі часи була пострахом сусідніх земель: «варвари-русь, нарід жорстокий і немилосерний, що не знає ласки до людей» — оце звичайна характеристика наших предків у чужих письменників. з дикою, живлою силою, з молодечою буйністю, з завзяттям, відвагою і погордою смерти, гнали ці північні ватаги на південні, культурні землі, несли знищення, смерть і руїну. але оце той грізний нарід поволі втихомирився, став лагідний, людяний, перейшов до спокійного життя. ця переміна ішла сама з себе, під впливом змінених господарських умов та під натиском культурніших сусідів. але до приспішення її немало причинився сам володимир. поширення христіянства, заснованя шкіл, початки освіти, нове будівницво, зміни в законодавстві, уліпшення , уведення україни у коло христіянських держав — все те великі заслуги князя. тому пізніші покоління дали володимирові імя великого

Ответ
Ответ оставил: Гость

однажды мы с женой решили купить квартиру, а так как нужной суммой мы не располагали, то отправились в банк за кредитом. нас встретила мило улыбающаяся девушка и после введения ее в курс дела, она стала объяснять нам все плюсы кредитования именно в их банке. нам с жаром было сказано и про низкие процентные ставки, и про удобные графики выплат. мы слушали ее как завороженные, и через несколько минут оформили кредит. но после подписания всех бумаг выяснилось, что в итоге нам придется выплатить гораздо больше, чем мы могли бы выплатить в других банках. но что поделать, девушка была убедительна. вот уж точно- мягко стелет, да жестко спать!


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Особливості повіст плс... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube