Категория
Українська література, опубликовано 07.06.2020 00:17

ть
твір В.чемерис "Вітька+Галя або повістьпро перше кохання"
1 Визначте літературного героя за його характеристикою
"В свисті.... могла заткнути за пояс будь-якого чаплівського хлопця!"
2 Яка деталь зовнішності ("найголовніший убір закоханих")на думку Федька Котигорошка, має бути обов'язковою під час виконання серенади?
3 Укажіть персонажа,про якого йдеться в цитаті:"Нібиж і сміливий хлопець , а так озгубився ! і як на на гріх жодний соловей не тьохкав.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

як боротися з депресивним станом?

нещодавно читала статтю про те, що дівчата та хлопці переживають та виходять з депресивного становища зовсім протилежно. спостерігала я це і   у власному житті і в житті людей, які мене оточують. виявляється,   що хлопцям, потрібно спершу замкнутися у собі, якби піти у свою власну печеру, де їм ніхто не зможе помішати обдумати проблему і знайти вихід з скрутного становища самостійно. дівчата же, навпаки, у такі хвилини відчувають гостру необхідність комусь вилити все те, що накопичилось на душі.

приклад із власних спостережень. коли батьки сваряться, мама телефонує своїй сестрі і розмовляє з нею години дві. у цей час тато, лягає на диван лицем до стіни і щось «відбуркує» у відповідь на мої   запитання.

за собою я також помічаю, після ряду життєвих невдач, необхідність з кимось поговорити. деколи, депресивний стан приходить спонтанно, без причини. зрівнюю свій настрій з хвилею: спочатку він піднімається, а потім різко опускається. здається, що падаєш у колодязь, але що тебе штовхнуло туди, не розумієш.

як я виходжу з таких становищ?   людину, яка вислухає з розумінням, мені замінив електронний щоденник. кожин раз, коли в мене виникає бажання з кимось поговорити, я відкриваю word   і пишу туди все, що мені захочеться. після цього, стає набагато легше.

але деколи, особливо останнім часом, у мене виникає бажання   надіти навушники і спокійно під музику подумати, розкласти думки по поличкам. є пісні, які піднімають настрій і вертають у нормальний ритм життя.

природа теж розслабляє нерви і є змінити обстановку, забути про проблеми, які залишилися у місті.

Ответ
Ответ оставил: Гость

раскрываем скобки:

(х^2-x-4x+4)(x+7)=x(x^2+2x=1)

x^3-x^2-4x^2+4x+7x^2-7x-28x+28=x^3+2x^2+x

x^3+2x^2-31x+28-x^3-2x^2-x=0

32x-28

x=7/8 

Ответ
Ответ оставил: Гость

а) 12.5 б) 0.(2) в)2.(45) г)0.27

Ответ
Ответ оставил: Гость

халамадник розбишака


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: ть твір В.чемерис "Вітька+Галя або повістьпро перше кохання" 1 Визначте літературного героя за його характеристикою "В свисті.... могла заткнути за пояс будь-якого чаплівського хлопця!" 2 Яка деталь зовнішності ("найголовніший убір закоханих")на думку Федька Котигорошка, має бути обов'язковою під час виконання серенади? 3 Укажіть персонажа,про яког... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube