Категория
Українська література, опубликовано 07.06.2020 00:15

Твір-відгук на тему"Захоплюючий світ пригод і романтики у творі Я.Стельмаха"Митькозавр з Юрківки або Химера лісового озера ОЧЕНЬ НУЖНО!!!! ​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
І так коли Михайло підійшов до хати то побачив що хтось прийшов до дому коли він зайшов до хати то побачив одоночас знайомого тай незнайомого чоловіка облича він його зкав а пригадати кто він не міг
коли чоловіек сказав що він його батько то Михайло не повірив факт підтвердила мати але Михайлодовго щє не міг цьому повірити а потім тато взяв його на руки і почався діалог

Ответ
Ответ оставил: Гость
 Істину про те, що краса врятує світ важко заперечити. Проте слід не забувати про те, що розуміння краси у кожного різне і залежить воно від того, у чому саме людина вбачає силу краси. А її сила може бути у всьому – у шедеврах мистецтва, материнській любові, мальовничих краєвидах рідної батьківщини, любові до ближнього, обличчі немовляти чи дівчини з глянцевого журналу, моральному вчинку або ж у благородній справі.

Та напевно ніхто не заперечить того, що в першу чергу нас приваблює зовнішня краса. А потім ми уже намагаємось заглянути «всередину». Яка ж з них важливіша? Зовнішня краса чи внутрішня?Думаю, що внутрішня. Чому? А все доволі просто. Пам’ятаєте, ще Екзюпері сказав, що «найголовніше те, чого очима не побачиш». І це дійсно так. Спробую довести.Уявіть собі красиву людину, з якої  витягнули душу. Що ми побачимо замість неї? Порожнечу. Порожнечу, яку має заповнювати те, що керує нами та нашою сутністю, нашими вчинками та вибором у житті. Саме вона, внутрішня краса, приховує милосердя, чуйність, здатність любити, прощати та йти по життю... Саме у ній «ховається» те, за що ми любимо і поважаємо людину.Тільки шкода, що зараз мало таких людей – людей з великої літери та вмінням цінувати внутрішню красу інших. Але вони є, і це вселяє оптимізм. А той, хто не оцінить цю красу, не оцінить уже нічого в людині, навіть привабливу зовнішність...
Ответ
Ответ оставил: Гость

  вот мои рассуждения:

1. под воздействием ферментов (в данном случае пищеварительных) молекулы сложных органических веществ расщепляются до более простых, способных растворяться в воде и всасываться в кровь, ну и в лимфу, явно! и усваиваться клетками организма.

2. к пищеварительным сокам человеческого организма относятся: слюна,   кишечный сок, желудочный сок, желчь и секрет поджелудочной   железы. 

3. в тонкой кишке заканчивается переваривание белков, жиров и углеводов за счет пищеварения в полости кишки и пристеночного пищеварения.

есть вопросы? задавай! ? a click- ! thanks! "если человек знает, чего он хочет, значит, он или много знает, или мало хочет."  

 

Ответ
Ответ оставил: Гость

казавшийся-(какой? )н.ф-кажится-суущ.ед.ч.м.р


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Твір-відгук на тему"Захоплюючий світ пригод і романтики у творі Я.Стельмаха"Митькозавр з Юрківки або Химера лісового озера ОЧЕНЬ НУЖНО!!!! ​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube