Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 22:07

Князь не міг видати заміж дочку, оскільки (Твір "Місце для дракона")

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Бути дружелюбиним люблють один одного
Ответ
Ответ оставил: Гость

сумщина - мій рідний край і я дуже пишаюся тим,що живу тут.

для мене, сумщіна - це не лише казкова, гарна мальовнича приророда, але й добрі, щирі люди, рідна, квітуча земля. 

на сумщині, а саме в місті путивлі, тужила ярославна за чоловіком своїм, ігорем, що пішов у похід на половців. про це свідчить одна з найвидатніших пам'яток стародавньої руської літератури, "слово про похід ігоря" невідомого автора. у наш час, цей твір відомий у багатьох країнах світу і перекладений на багато світових мов, саме з цього джерела люди можуть дізнатися про таке величне місто. як путивль. 

також тут формувалися багато партизанських загонів під час великой вітчизняної війни, що свідчить про неабиякі витримку та героїзм жителів сумщини.

багато відомих письменників, поетів, художників, спортсменів народилися на сумщині. серед письменників сумщини відомі - олександр олесь, пантелеймон куліш, який склав першу на україні азбуку - кулішівку, а також написав перший історичний роман "чорну раду". також, він був ініціатаром і перекладачем бібліі українською мовою. 

також, саме на сумщині(в місті конотопі) була написана геніальна картина "місячна ніч" батьком - казіміром малевичем. 

думаю, варто сказати, що у загальнодержавній акції - "сім чудес україни" були представлені такі об'єкти сумщіни, як : пам'ятник мамонту у с. кулішівка, "круглий двір" у тростянці, та комплекс сафронієвського монастиря(у селі нова слобода, путивльського р-ну) 

якщо брати до уваги тваринний та рослинний світ сумщини, треба сказати, що в путильському р-ну, поблизу річки сейм збереглася унікальна реліктова тварина - хохуля(на это выхухоль), яка занесена до червоної книги україни, а в кролівецькому р-ні є унікальна пам'ятка рослинного світу - яблуня колонія. 

висновок - я дуже пишаюся своїми земляками й своїм рідним краєм - сумщиною, який, напевно, назавжди залишиться в моєму серці бо тут мій рідний дім.

ось тримай, тут більше всього про путивль - просто я сама з путивля і мене нещодавно заставляли писати, тому ось, що згадала зі свого твору) 

 

Ответ
Ответ оставил: Гость

девушка сидела на траве

Ответ
Ответ оставил: Гость

известно, что одна аминокислота кодируется триплетом нуклеотидов. найдём кол-во нуклеотидов в днк, кодирующем белок.

265*3=795 нуклеотидов в днк.найдём длину фрагмента:

795*3,4=2703 ангстрем=270,3 нм 

ответ: 2703 ангстрем.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Князь не міг видати заміж дочку, оскільки (Твір "Місце для дракона")... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube