Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 22:12

Проблеми, які порушує А.Корінь у своїх творах

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

дивись...

Пошаговое объяснение:

Україна найкраща в світі країна

Ответ
Ответ оставил: Гость

1 острый

2 тупой

Ответ
Ответ оставил: Гость
Батьківщина – це немов матір для кожної людини. З нею пов’язано чимало спогадів, до яких кожна особистість ставиться з особливим трепетом. Це і спогади дитинства, і навчання в школі, і громадські події. На Батьківщині все є рідним та близьким – люди, місця, соціум. А як же живуть люди далеко від Батьківщини? Мабуть, живуть, сумуючи.
Чому ж тоді люди їдуть з рідної країни? На це є чимало причин: робота, нова родина, пошук кращого життя. Але сум за рідною землею не покидає цих людей ніколи. Згадаймо хоча б письменників України, які перебували в еміграції. З яким сумом, жалем, тугою вони згадували неньку-Україну! Рідна земля завжди викликає у людини особливі почуття, емоції. Любімо свою країну та залишаймося на рідній землі!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я не знаю ответ.Я не знаю укр лит
Ответ
Ответ оставил: Гость
Жанр — громадянська лірика Тема: зображення щирого патрiотичного почуття
Iдея: заклик до українського народу плекати мову як оберіг Художні засоби: персоніфікація (щоб не вмерло слово) Повтори: «щоб не вмерло слово»


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Проблеми, які порушує А.Корінь у своїх творах... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube