Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 23:55


Прокоментуй, як ти розумієш зміст останньої строфи пісні про рушник .Только давайте нормально

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ: я розумію це так, що якщо подивитись на цей рушник, згадуєш дитинство, материнську любов і багато чого.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Розповідь у творі ведеться від імені головного героя - хлопчика Михайлика .Це сам автор Михайло Панасович Стельмах у дитячі роки. Дитинство письменника розповідається у творі "Гуси - лебеди летять" . Михайло розповідає про своє життя і переживання, про своє ставлення до всього , що він баче навколо  , свідком й участником чого доводиться бути йому самому. З великою любов,ю та пошаною герой описує людей , які прищепили йому любов до праці, книги, добра й краси в житті: це батько та мати , бабуся з дідусем, дядько Себастьян. Ці необразовані, бідні люди мали найголовнішу коштовність - великі души й добрі серця.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Людина щаслива у праці, у творенні чогось нового, доброго і корисного. Мірилом для кожного з нас є власна совість. Немає значення чи ти поет, чи художник, чи вчитель, чи лікар, чи простий селянин. Праця повинна бути чесною. В. Крищенко пише: Поміж гучних фанфарних нот Проходить істина без крику. Нас піднімає до висот Лиш праця − чесна і велика. Дуже вдало сказав Борис Грінченко: Не велике я поле зорав, Та за плугом ніколи не спав. Щоб робив, те робив я до краю І всю силу, що мав я і маю, На роботу невпинную клав. Лише чесна і самовіддана праця можуть зробити кожного з нас щасливими. Українці − дуже працьовита нація. Ще з давніх часів про нас говорять як про добрих хліборобів. Хоч праця на землі − важка, проте вона − чесна. Які чудові слова В. Симоненка: Праця людини − окраса і слава, Праця людини − безсмертя її. Наш час ставить нові вимоги до праці. Та все ж ми повинні так відноситися до праці, щоб вона була для нас внутрішньою потребою. Г. Сковорода ще у далекі часи підносив ідею природної праці. Він обстоював думку про те, що праця з нахилом, за покликанням, за здібностями приносить щастя людині і користь суспільству
Ответ
Ответ оставил: Гость

3см×12=36кв.см. ответ: s=36кв.см.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Прокоментуй, як ти розумієш зміст останньої строфи пісні про рушник .Только давайте нормально... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube