Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 23:04

Т переглянути мультфільм «Джим Баттон». Дати відповідь на запитання: Чи можна стверджувати, що у творі для дітей підняті важливі дорослі питання? Якщо так, то які? Створити власні ілюстрації.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

мощоиоозлтоллотщзлнпн

Ответ
Ответ оставил: Гость
Риси характеру Бена. Досвідчений, любить свою справу, турбується про забезпечення сім’ї, спочатку не звертає уваги на виховання сина, потім прагне зблизитися, заслужити довіру малого; був часто різкий та роздратований; сильний, витривалий, прагне будь-що вижити і врятувати свою дитину.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Михайлик був не послушний,багато разів отримував просузана від своєї мами,коли він спскався на санчатах з гірки отримав досить добре на горіхи,але врятувало те що він не бурхкнув ні разу за ніч.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Розповідь у творі ведеться від імені головного героя - хлопчика Михайлика .Це сам автор Михайло Панасович Стельмах у дитячі роки. Дитинство письменника розповідається у творі "Гуси - лебеди летять" . Михайло розповідає про своє життя і переживання, про своє ставлення до всього , що він баче навколо  , свідком й участником чого доводиться бути йому самому. З великою любов,ю та пошаною герой описує людей , які прищепили йому любов до праці, книги, добра й краси в житті: це батько та мати , бабуся з дідусем, дядько Себастьян. Ці необразовані, бідні люди мали найголовнішу коштовність - великі души й добрі серця.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Т переглянути мультфільм «Джим Баттон». Дати відповідь на запитання: Чи можна стверджувати, що у творі для дітей підняті важливі дорослі питання? Якщо так, то які? Створити власні ілюстрації.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube