Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 20:57

50балів!!!Складіть інтерв'ю з героєм твору, який вас найбільше вразив...
Вибрати героя з одного із цих творів:"Кайдашева сім'я","Лісова пісня","Мойсей","Тіні забутих предків".​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Если не ошибаюсь г)
я читала просто давно
Ответ
Ответ оставил: Гость
 Цікаві факти про Станіслава Чернілевського  Чернівецький Станіслав Болеславович народився 6 липня 1950 року на Вінниччині у селі Жван в багатодітній родині. Дуже рано втратив батька і початкову освіту здобував у школах-інтернатах в Тульчині та Мурованокуриловцях, де проживав та харчувався. Мріяв поступити в Київський університет ім. Т. Шевченка на факультет філології, що йому вдалось зробити. Але закінчити університет він не зміг – був відрахований за український націоналізм та погляди. Тому змушений був закінчити педагогічний інститут у Вінниці та деякий час вчителювати. Потім була невдала спроба поступити до театрального інституту, до якого тяжіла його душа. Але через неправильні погляди та відрахування з Київського університету його не було зараховано до театрального, не дивлячись на те, що Станіслав на відмінно здавав іспити. Щоб якось приблизитись до своєї мрії він влаштовується монтувальником декорацій до Київського театру російської драми ім. Л. Українки Все ж таки доля посміхнулась йому і Станіслав Чернілевський поступив до Київської кіностудії художніх фільмів ім. О. Довженка та отримав професію кінорежисера. Працюючи на кіностудії Довженка, він проявляє себе ще й як поет. За допомоги М. Вінграновського та Д. Павличка видає свою першу збірку «Рушник землі», де було зібрано всі його найкращі поезії. За неї Станіслав Чернілевський отримав премію ім. В. Симоненка у 1988 році. Наразі працює режисером та редактором «Студії 1+1». Відповідає за український дубляж іноземних фільмів та читає лекції у Київському національному університеті театру, кіно та телебачення ім. Карпенка – Карого. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Злые люди становятся добрее, им становится приятно делать хорошие поступки( в большинстве случаев) и они в дальнейшем перестают быть злыднями)
вот парочка пословиц:

+Делай добро и жди добра.
+Доброму человеку и чужая болезнь к сердцу.
+Злой плачет от зависти, а добрый от радости.
+Мир строит, а война разрушает.
+Никакое худо до добра не доводит.
+Жизнь дана на добрые дела.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ты по-русски можешь написать если напишешь по-русски я подумаю над твоим вопросам


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: 50балів!!!Складіть інтерв'ю з героєм твору, який вас найбільше вразив...Вибрати героя з одного із цих творів:"Кайдашева сім'я","Лісова пісня","Мойсей","Тіні забутих предків".​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube