Категория
Українська література, опубликовано 06.06.2020 20:57

Спираючись на прочитані протягом 6 класу твори, напишіть твір-роздум на одну з тем (обсяг – не менше 100 слів)

А)Споконвіків у суспільстві цінували різні людські якості: у тривожні часи – мужність, хоробрість, готовність до ризику, у мирні – працьовитість, виваженість, здатність до компромісів тощо. І нині одні прагнуть романтики, інші – віддають перевагу прагматизму. А які людські якості найбільше потрібні молоді в сучасному світі?
Б) Яким чином можна подолати свої страхи?
Г)Поразка – це наука. Ніяка перемога так не вчить.
пишите честно,не из интернета!!!

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Дана книга розповідає про хлопця по імені Чарлі, який виграв білет на екскурсію до шоколадної фабрики. Він туди потрапив, там були і інші діти, які були досить невихованими. Директор фабрики проводив екскурсію і застерігав, щоб були обережними, але діти були розпащеними і не слухалися його. З ними траплялось багато різних чудернацьких пригод. Однак в кінці директор подарував Чарлі шоколадну фабрику, і на цьому все закінчилось. Книга дуже цікава та смішна.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1.Якщо є можливість,треба вимкнути всі електричні пристрої.
2.Треба триматися подалі від будівель і споруд , високих парканів,стовпів,дерев,опор.
3.Не чіпати розірваних електропроводів
4.Якщо злива дуже  сильна ,то ліпше за все сховатися у канаві,ямі,яру будь-якій виямці:лягти на дно заглиблення і щільно притулитися до землі.
5.Ухиляйтесь від ситуацій,при яких збльшується імовірність ураження блискавкою :не укривайтесь під деревами які стоять окремо ; не підходьте до лінії електропередач і т. д.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1.Та є в мене,коли послухати одних,слабкість,а коли повірити іншим-дурість;саме вона й завдає найбільшого клопоту та лиха.
2.Я і досі завжди із хвилюванням входжу в передосінню золотисту втому полів,я і досі не можу спокійно дивитися на останні,стзі від негоди,вітряки,на ці добрі душі украінського степу,що віками вписували в сторінки хмар і неба нелегкий літопис хліборобськоі долі.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1 Слова які почув диякон
2 Старець з довгою бородою 
3 Згадання про Максима Грека 
4 Розмова про книги 
5 Дума про друковні книги


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Спираючись на прочитані протягом 6 класу твори, напишіть твір-роздум на одну з тем (обсяг – не менше 100 слів) А)Споконвіків у суспільстві цінували різні людські якості: у тривожні часи – мужність, хоробрість, готовність до ризику, у мирні – працьовитість, виваженість, здатність до компромісів тощо. І нині одні прагнуть романтики, інші – віддають п... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube