Категория
Українська література, опубликовано 01.06.2020 10:35

Яка головна думка твору «Чарівний талісман»? (Автор: Всеволод Нестайко)

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Объяснение:

Головна думка – людину прикрашає не одяг, а вчинки, манера поведінки, ставлення до оточуючих, вміння прощати зло і відповідати на нього добром.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Цей вірш навчає нас бути людяними,розуміти, що людина набагато сильніша ніж ті беззахисні пташки, і використовувати цю силу тільки з позитивними намірами по відношенню до природи і всього живого.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Джулія була досить наполегливою й сміливою дівчиною, це можна побачити з її вчинків у самому творі. Вона ніколи не здавалась і як можна помітити, вона палко кохала Івана. В своєму листі Джулія описує все своє подальше життя, розповідає про свого спільного з Іваном сина. Вона шкодувала з початку про те, що не розділила смерть з коханим, проте це почуття зникло при народженні Джіовані.Звісно дівчина сумувала за Іваном, проте жила з прагненням миру у всьому світі.
Щодо її мужності й сміливості, це добре видно у тому, як вона не боячись встала і заспівала пісню, яка збентежила й налякала Німців. Вона не боялась померти за мир у рідній їй країні.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Не так часто літературні твори викликають жваве обговорення серед моїх однолітків. А поезія Василя Голобородька викликала, якщо можна так сказати, справжній фурор. Перше, що спадає на думку, якщо виникає потреба схарактеризувати якось його творчість, — слово «дивно». Він пише дивні і неочікувані тексти. До того ж усе в його творах є дивним і неочікуваним. Дивує форма, вона близька до вільного, білого вірша — в ній простежується темп, але часто нема рими, іноді цей темп раптово змінюється, як змінюється музична тема. І образи в автора теж дуже неочікувані. Зелене волосся дощу, слова, якими ми мовчимо на самоті. Все це так незвично, але так захоплююче і цікаво.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Яка головна думка твору «Чарівний талісман»? (Автор: Всеволод Нестайко)... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube